Beoordelingen van Izakaya Tanuki Amsterdam

Recente recensies

5.0
LdG
vandaag

Topkwaliteit sushi, goeie rijst, verse avocado.. Alles klopte en was even lekker vers en goed bereid! De bezorging was ook op helemaal op tijd, ondanks dat ik zelf per ongeluk online mijn huisnummer één nummer ernaast zat (typo in de bestelling) en de bezorger even in de buurt moest zoeken. Zeker een aanrader voor afhalen of ter plekke eten!

vandaag

Smaakt altijd lekker, even een verwenmoment i.p.v. een boterham :-) tussen de middag als lunch.

Nidhal Rekik
25 november 2021

Heel lekker 😋 dankjewel 🙏🏼

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & mooie review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Jenny
13 november 2021

Mmmmm was weer heerlijk! Al moet ik zeggen dat de smaak wat tegen viel van de salmon belly, het is niet meer als vroeger helaas. De vis smelt niet meer op je tong, ook smaakt die erg sterk naar vis. Ook de miso was erg zout.

Noa
6 november 2021

Eten bijna 2 uur na bestelling ontvangen, ondanks het restaurant nog geen 2 minuten rijden van ons vandaan is... Het eten smaakte wel erg goed, alleen waren de gerechten die warm hoorden te zijn helemaal koud

Ellen
4 november 2021

Snel en lekker! Ik had een fout gemaakt en een verkeerde ophaal tijd doorgegeven. Eenmaal aangekomen was het geen probleem en alles is snel voor mij geregeld!

Laurens
30 oktober 2021

Altijd bijzonder, lekker en snel thuisbezorgd

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & mooie review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

JB
30 oktober 2021

Some sushi pieces fell apart easily. Flamed salmon nigiri was not the usual standard. Just the week before everything was perfect.

Kees Bosma
23 oktober 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Karin
13 oktober 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Dennis
9 oktober 2021

Ouderwets lekker voor ons al meer dan 15 jaar de Lekkerste

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & fijne review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Marco
30 september 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Ed
25 september 2021

De bezorger was 25 minuten te laat maar een woordje van excuus kon er niet af. De medewerkers die voorheen de bezorging deden waren heel wat beleefder. De kwaliteit van het eten was goed als altijd.

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Ed, Bedankt voor je bestelling & feedback. We gaan dit intern bespreken en oppakken. Onze medewerkers zijn nu weer ín het restaurant te vinden :) hopelijk mogen we je daar ook een keertje verwelkomen. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Ed
21 september 2021

Pokebowls waren veel minder gevuld dan eerdere keren. Was eigenlijk niet genoeg. Bezorging 15 minuten na aangegeven tijd..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Ed, bedankt voor je bestelling & bericht. Wat jammer dat het niet naar verwachting was, we nemen je feedback mee in onze verbetering. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

WJ
16 september 2021

Geweldige sushi, niet heel goedkoop maar veel beter betaalbaar dan een ticket naar Japan. Het enige dat iets beter kon is de rijst, die had wat beter mogen plakken. De smaak en structuur was echter goed.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling en leuke review :), de feedback van de rijst nemen we mee in onze verbetering! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Dennis
7 september 2021

Was niet tanuki waardig sorry

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Dennis, Bedankt voor je feedback. We hebben je een mailtje gestuurd. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Judith Rubens
2 september 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Nieske
1 september 2021

Super lekker, dit smaakt elke keer weer naar meer.....

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste feedback die we kunnen krijgen :) Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Sophie
30 augustus 2021

Ik bestel regelmatig Tanuki Amstelveen (Stadshart) en dat is altijd heerlijk. Door de drukte daar moesten wij bij Gelderlandplein bestellen en ik vond de kwaliteit zeer matig tot slecht. Precies dezelfde bestelling was hier smakeloos. Erg jammer...

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste Sophie, Bedankt voor je bezoek & feedback. Elke locatie heeft zijn eigen specialiteiten en we zijn blij dat je enthousiast bent over Tanuki Amstelveen, de feedback nemen we natuurlijk mee in onze verbetering :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

JJ
14 augustus 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Bernard Speyer
10 augustus 2021

eten constant heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor het mooie compliment :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Brand
4 augustus 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Simone
22 juli 2021

Het eten was wel lekker, maar zeker niet geweldig. Rijst vrij droog, omelet met weinig smaak, vis in de handrolls dik gesneden. Veel te hoge prijs voor de geleverde kwaliteit.

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste Simone, bedankt voor je bestelling & feedback. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Astrid
19 juli 2021

We order often at Tanuki but recently the delivery is either much too late or much too early. This time it was 40 minutes after the chosen time and didn’t taste fresh. Disappointing. We will look for another Sushi restaurant for the future.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Dear Astrid, first of all thank you for ordering your sushi at our place. We are sorry for the inconvenience regarding the delivery. Since we have opened again we have a short of staff and it is a bit difficult to combine both services. We try our very best to provide the best service and we hope to have a complete team again as soon as possible. Team Tanuki Gelderlandplein

RD
18 juli 2021

Well established place, with high quality standards. Food was great, fresh as it should be and well prepared. Sashimi pieces could be cut smaller.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order, lovely review & feedback :)! Team Tanuki Gelderlandplein

Hans Mulder
11 juli 2021

Eten was weer zeer goed en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Fijn dat alles is bevallen, hopelijk tot gauw weer :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Tjoe Fang King
4 juli 2021

Top kwaliteit, aanrader!

Reactie van Izakaya Tanuki

Heel fijn om te lezen, dank je wel :) Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Nikola
28 juni 2021

Super eten!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt en hopelijk to gauw weer :)! Groetjes, team Tanuki Gelderlandplein

M.O.
27 juni 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, team Tanuki Gelderlandplein

SA
27 juni 2021

Erg vers en altijd lekker! Precies op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Super, dank je wel :)! Groetjes, team Tanuki Gelderlandplein

Anne Stek
25 juni 2021

Supervers supergoed

Reactie van Izakaya Tanuki

Super om te lezen, dank je wel :)! Groetjes, team Tanuki Gelderlandplein

M.O.
24 juni 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

V
20 juni 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Elsbeth
18 juni 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Reactie van Izakaya Tanuki

Super fijn, dank je wel :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Shana Laurie
12 juni 2021

Great as always!

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you so much :)! Team Tanuki Gelderlandplein

Dirks
5 juni 2021

Het bestellen, de bezorging en de kwaliteit van het eten is perfect. Hartelijk dank!

Reactie van Izakaya Tanuki

Fijn dat alles is bevallen, bedankt voor de bestelling :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Evelien
4 juni 2021

Echt heerlijk eten!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Suzanne
2 juni 2021

Lekkere poke bowl met veel groente. Met nog wat meer vis zou ik het nóg lekkerder vinden :)

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling én feedback :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Suzanne
30 mei 2021

Met name de sashimi zalm was heerlijk!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Anguelito
29 mei 2021

Geweldige plek! Heb voor 200,- besteld en alles was top. De sashimi was extreem vers en dat proef je. De (Te)maki’s waren overheerlijk. Niks vergeten. Wij hebben ook de gegrilde makreel (Saba No Shioyaki) en de Gegrilde knoflook (Ninninku) geprobeerd. Beide zijn aanraders. Voor deze prijs koop je kwaliteit hier bij Tanuki!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de mooie bestelling & het prachtige review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Ellen
28 mei 2021

Helaas viel het deze keer tegen, was de 7e bestelling dit jaar, maar deze keer stuk kleiner en viel ook uit elkaar, jammer, gemaakt door hulpje??

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & feedback. WE vinden het spijtig dat het deze keer niet naar verwachting was en we sturen hier apart even een berichtje over. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Halevi
28 mei 2021

Snelle levering, heerlijk eten.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Muller
24 mei 2021

Uitstekend

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Hans Mulder
22 mei 2021

De vis was weer heerlijk

Reactie van Izakaya Tanuki

Super, dank je wel! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Elisa
15 mei 2021

Pokebowls waren zoals gewoonlijk heel lekker, maar de bestelling klopte niet helemaal. Eén van de Pokebowls had zalm ipv tonijn en de edamame boontjes ontbraken. Kwaliteit was gewoon top en als nog lekker gegeten.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling! We vinden het spijtig dat er iets niet goed is gegaan met de poké bowl, gelukkig heeft alles gesmaakt. We sturen nog even apart een berichtje toe. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Lalita
15 mei 2021

Erg vriendelijk personeel en heerlijk eten!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & fijne review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Rene
14 mei 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Mars
13 mei 2021

Top geregeld. ook glutenvrij!!

Reactie van Izakaya Tanuki

Heel fijn, bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Jan
13 mei 2021

Kraakverse zeer smaakbolle sushi. Al jaren vertrouwde topkwaliteit, en snelle en supervriendelijke bezorging.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & mooie review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Marjolein
10 mei 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Lai
10 mei 2021

Op de website staat voor nr. 302 gefrituurde oesters 6 stuks per portie, helaas is bij mijn bestelling 5 stuks gekregen wat niet overeenkomt met de website. Beetje opgelicht gevoel. Over het algemeen is het eten goed, alleen een teleurstelling bij de gefrituurde oester bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joe
5 mei 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Shakhnoza
5 mei 2021

Your food is yummy but your packaging is really bad. Lots of plastic which is mega unhealthy.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order & feedback :)! Team Tanuki Gelderlandplein

Ramses Rietbergen
4 mei 2021

De bezorgster had mijn adres niet goed gelezen en stond op de verkeerde portiek toen ze me belde ,kan gebeuren en vond het niet erg ....de pokebowl en inktvis gerecht waren verukkelijk .

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling, het begrip & fijne review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Nikola
4 mei 2021

Lekker

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Nino de Jong
28 april 2021

Rijst is koud, verder uitstekend.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & feedback, we zullen hier in het vervolg op letten. Hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Carolien
27 april 2021

Altijd heerlijk en snelle bezorging!

Reactie van Izakaya Tanuki

Super, dank je wel :) Hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Marjolein Verstappen
27 april 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :), hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

matolloma
27 april 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Wat jammer dat de bestelling niet naar verwachting was, mocht er nog specifieke feedback zijn waar we ons door kunnen verbeteren dan horen we het graag. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Uitstekend
27 april 2021

Afgezien van het heerlijke eten ook een groot compliment voor de service die altijd op tijd, altijd heel vriendelijk en altijd attent is!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor dit prachtige review en de bestelling :), hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Tanuki gelderlandplein

Tineke
20 april 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Suzanne
20 april 2021

Lekker sushi, beste in Zuid Amsterdam!

Reactie van Izakaya Tanuki

Prachtig compliment, dank je wel :) Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Arthur
18 april 2021

Altijd fantastisch! Genieten genieten genieten

Reactie van Izakaya Tanuki

Super :)!! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Selwyn
18 april 2021

Heerlijk gegeten! Royale hoeveelheid Sashimi

Reactie van Izakaya Tanuki

Super :)!! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

anoniem
14 april 2021

Heerlijk! Het werd door iedereen hier zeer gewaardeerd!

Reactie van Izakaya Tanuki

Super om te lezen, bedankt :)!! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Claudia
10 april 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Mulder
9 april 2021

Goede sushi en top service

Reactie van Izakaya Tanuki

Super om te lezen, dank je wel:)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Harris
8 april 2021

Not the best experience this time Asked for crab sticks and carrot in my poke bowl but got shredded radish instead :/

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Harris, thank you for your order & feedback. We apologize for the inconvenience and will send you a separate mail regarding this issue. Team Tanuki Gelderlandplein

Astrid
7 april 2021

Heerlijke poke bowl besteld!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Nikola
6 april 2021

Prima maki en steak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Wat fijn, dank je wel! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Ellen
6 april 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Jan
3 april 2021

Take away echt heel matig

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Jan, wat jammer dat het niet is bevallen. Zijn er wellicht nog specifieke verbeter punten voor ons? We staan altijd open voor feedback, deze mag gemaild worden naar info@restaurant-tanuki.nl Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Susanne
2 april 2021

Heerlijk, super verse vis Miste wel de teriyaki saus

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Susanne, Bedankt voor je bestelling & review! We sturen je nog even apart een mailtje m.b.t. de teriyaki saus :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Marcel
31 maart 2021

Altijd heerlijk eten! Zowel in het restaurant als thuis bezorgd en altijd wordt het eten aangereikt met welgemeende vriendelijkheid. Kan niet wachten weer in het restaurant te komen genieten!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor het mooie compliment, wij hopen ook iedereen snel gauw in het restaurant te mogen ontvangen :)! Team Tanuki Gelderlandplein

Leonore
31 maart 2021

Eerst werd er sushi met onrijpe avocado geleverd. Na een belletje kregen we nieuwe sushi, maar belde de bezorger opnieuw aan om alle sushi zonder avocado weer op te halen. Die hadden we immers dubbel gehad...

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Leonore, Bedankt voor de bestelling & feedback! Gelukkig heeft alles gesmaakt, we vinden het spijtig dat er iets was misgegaan met de communicatie/verwachting. Hopelijk heeft de nieuwe sushi avocado gesmaakt :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Chatot
29 maart 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Dank je wel! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Marjolein
29 maart 2021

Heerlijke sushi en gyoza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Johanna
27 maart 2021

Uitstekende kwaliteit! Vaste klant.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling en fijne review :) Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Karin
23 maart 2021

Like always: absolutely delicious food and fast delivery. My favourite poké bowl in town.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order & lovely review! Team Tanuki Gelderlandplein

Karin
23 maart 2021

Zoals altijd: heerlijk gegeten. Top kwaliteit eten, en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Fijn dat alles goed is bevallen :) Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Stefanie
23 maart 2021

Top kwaliteit! Aanrader!

Reactie van Izakaya Tanuki

Super, dank je wel! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Swart
21 maart 2021

De allerbeste kwaliteit en gerechten van allemaal! Komen hier al jaren en helaas tijdelijk allen nog maar afhaal. Ook nu doet de kwaliteit niet onder aan een live ervaring in het restaurant zelf. Toppers! *****

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor dit mooie compliment en jullie klandizie! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Hans Mulder
18 maart 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Jael
17 maart 2021

Echt heerlijk

Reactie van Izakaya Tanuki

Fijn dat alles heeft gesmaakt, bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Franco
15 maart 2021

Always very very good!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you :)! Team Tanuki Gelderlandplein

Paul Renaud
14 maart 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Nikola
13 maart 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Nataly
10 maart 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Dank je wel! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Juso
9 maart 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Alex
8 maart 2021

Werkelijk perfect, erg lekker

Reactie van Izakaya Tanuki

Super, bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

R.a.a
6 maart 2021

Heerlijk gegeten !

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & fijne review! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Melanie
5 maart 2021

Was weer heerlijk en snel bezorgd

Reactie van Izakaya Tanuki

Fijn dat alles heeft gesmaakt, bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Yu
4 maart 2021

Top! As usual.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you :)! Team Tanuki Gelderlandplein

Lucia
2 maart 2021

De sashimi was heerlijk maar de dragon roll een stuk kleiner dan normaal. En een beetje verbrand zo jammer. Ben echt beter gewend. Voor decreet heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling en fijne feedback! We sturen even apart een mailtje toe mbt de dragon roll. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Cindy
2 maart 2021

We had fabulous takeaway sushi from Tanuki Gelderlandplein last night. Everything was really fresh and delicious!!

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order & lovely review :)! Team Tanuki Gelderlandplein

Geraldine
1 maart 2021

Lekker eten, goeie porties, maar geen okonomiyaki saus op de takoyaki.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review:)! Excuses voor het ontbreken van de saus, we sturen hier nog even apart een mailtje over. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

franco
1 maart 2021

All always excellent!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you :)!! Team Tanuki Gelderlandplein

Anneke
28 februari 2021

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt, fijn dat alles heeft gesmaakt :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Edward
28 februari 2021

Uitstekende bezorging, eten was heel lekker. Unagi had harde stukken.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling en fijne feedback, we zullen dit meenemen in onze verbetering. Groetjes, Team TanukiGelderlandplein

king
27 februari 2021

Uitstekend is een aanrader! Alles klopt: mooie balans in smaak, structuur, versheid en presentatie, we missen natuurlijk de vriendelijke en hartelijke bediening!!!!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor het mooie compliment! Wij hopen onze gasten ook wel snel te mogen verwelkomen :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

PP
27 februari 2021

uitstekend verzorgd

Reactie van Izakaya Tanuki

Fijn dat alles is bevallen, bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Henk
27 februari 2021

Verfijnde smaak, zeer goede kwaliteit en snelle levering

Reactie van Izakaya Tanuki

Super, bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Piet Hein
27 februari 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Amber sickman
26 februari 2021

Al zolang als ik met mijn ouders mee ga eerst in amstelveen en nu in buitenveldert blijft de lekkerste zonder teijfel van allemaal tot snel

Reactie van Izakaya Tanuki

Hier worden we erg blij van :), bedankt! Groetjes Team Tanuki Amstelveen & Gelderlandplein

Lien
25 februari 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

D Beaupain
25 februari 2021

Ik heb 3 items besteld, 2 waren goed maar de derde ( Gyozo dumplings) was niet goed. het waren geen dumplings maar leek op gefrituurde jackfruit. Foto is beschikbaar.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & feedback. Wat jammer dat de Gyoza's niet naar verwachting waren. De foto kan gestuurd worden naar info@restaurant-tanuki.nl, wij zullen apart even een mailtje toesturen. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Nidhal Rekik
20 februari 2021

Heel lekker!

Reactie van Izakaya Tanuki

Dank je wel! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Bottic
20 februari 2021

Great, thanks

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order & review:)! Team Tanuki Gelderlandplein

Tuan
14 februari 2021

Het was een lekkere sushi burrito met een heerlijke wasabi ponzu sausje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Fijn dat de sushirito & sausje zijn bevallen, bedankt! Groetjes, Team Tanuki

L.
14 februari 2021

Tempura was droog deeg, makreel was niet vers en aan de randen uitgedroogd. De handrollen waren heel klunzig gerold en sofstshell krab was hapje vet, echt onvoldoende.l De schelpjes in Miso waren wel oké. Ooit binnen gegeten toen wel goed.

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste, Bedankt voor de bestelling & feedback. We staan er altijd voor open om onszelf te verbeteren en nemen dit mee. Groetjes, Team Tanuki

Fiolet
14 februari 2021

Weer heerlijk!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review! Groetjes, Team Tanuki

Marc
14 februari 2021

Heerlijk eten, goed verzorgd!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt, super om te lezen :)! Groetjes, Team Tanuki

Claudia
11 februari 2021

De sushi was heerlijk en de bezorging buiten verwachting snel en vriendelijk. Hier bestellen we snel weer!

Reactie van Izakaya Tanuki

Wat fijn dat alles is bevallen, dank jullie wel! Groetjes, Team Tanuki

barbara
10 februari 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Team Tanuki

Franco
7 februari 2021

Great food and take away service. All really perfect, well packet, warm up as due...nothing to say. Quality number one!

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order and amazing review :) Hope to see you soon again! Team Tanuki

Nidhal Rekik
6 februari 2021

Heel lekker

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & review, hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Tanuki

Aldo
6 februari 2021

Heerlijn gegeten, rijkelijk gevulde sushi met goede rijst en Miso. Absoluut een aanrader.

Reactie van Izakaya Tanuki

Super, dank je wel! Groetjes, Team Tanuki

Dorine Bakker
5 februari 2021

Sushi heerlijk , shashimi ook en nigiri Gefrituurde zaken zoals dumplings zoals verwacht helaas taai . Top verpakt met lekker veel gember , wasabi en soja . Snel klaar , perfect verzorgd

Dorine Bakker
5 februari 2021

Sushi heerlijk , shashimi ook en nigiri Gefrituurde zaken zoals dumplings zoals verwacht helaas taai . Top verpakt met lekker veel gember , wasabi en soja . Snel klaar , perfect verzorgd

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & feedback, hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Tanuki

Dorine Bakker
5 februari 2021

Sushi heerlijk , shashimi ook en nigiri Gefrituurde zaken zoals dumplings zoals verwacht helaas taai . Top verpakt met lekker veel gember , wasabi en soja . Snel klaar , perfect verzorgd

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Dorine, Bedankt voor je bestelling & feedback. Je berichtje is 2x geplaatst, vandaar hierbij nog een antwoord van ons:). Wat jammer dat de agemono gerechten niet helemaal top waren, dat blijft inderdaad lastig met dit soort gerechten en bezorging. We zullen altijd kijken of het wellicht verbeterd kan worden op andere punten. Groetjes, Team Tanuki

Yu
5 februari 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki

St
4 februari 2021

Prima, goede verse sushi’s en precies op tijd bezorgd

Reactie van Izakaya Tanuki

Super om te lezen, dank je wel! Groetjes, Team Tanuki

Maya Henssen
3 februari 2021

Was niet tevreden. We betalen voor 3 tekka bowl met avocado maar hebben gekreken 1 tekka bowl met avocado en 2 niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Maya, Bedankt voor je bestelling & feedback. Zou je ons een mailtje kunnen sturen met je klacht? Dan pakken we het intern op zodat we het wellicht kunnen oplossen, bedankt alvast! Team Tanuki (info@restaurant-tanuki.nl)

Louis
3 februari 2021

In principe alles ok. Alleen vonden wij de de kip in de Bento-box erg vet

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling & feedback, die nemen we mee in onze verbetering! Groetjes, Team Tanuki

v.d. Heuvel
30 januari 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki

Carolin
30 januari 2021

Keurig op tijd geleverd en erg lekker! :-) bedankt!!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & fijne feedback :)! Groetjes, Team Tanuki

Elsbeth
29 januari 2021

Ik ken het eten en het eetcafe al jaren. Blijft erg goed en zodra de horeca weer open kan, kom ik snel weer langs!

Reactie van Izakaya Tanuki

We kunnen niet wachten! Bedankt! Groetjes, Team Tanuki

Tom
29 januari 2021

Deze keer prima. Vorige keren elk keer of een verkeerd gerecht of kippestokjes die bedorven smaakten.

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste Tom, bedankt voor de bestelling en fijn dat deze bestelling is bevallen. Mocht er ooit feedback zijn dan staan we daar altijd open voor zodat we kunnen verbeteren, dit kan ook gemaild worden naar info@restaurant-tanuki.nl. Groetjes en hopelijk tot snel weer! Team Tanuki

Inge
28 januari 2021

We missen lunch bij jullie in het restaurant ! Dank voor de super snelle service van onze lunch bestelling vandaag ! Feestje thuis .... maar bij jullie in het restaurant (als het weer mag) zal een groot feest zijn .

Reactie van Izakaya Tanuki

Wij hopen jullie ook weer gauw te mogen ontvangen in het restaurant! Bedankt voor de bestelling en hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Tanuki

Hans Mulder
27 januari 2021

Het was weer lekker en persoonlijk bezorgd

Reactie van Izakaya Tanuki

Fijn om te lezen dat het heeft gesmaakt en goed is bezorgd, bedankt! Groetjes, Team Tanuki

Ron
27 januari 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Team Tanuki

Mikhail
25 januari 2021

It looks like the prices at Tanuki went up and quality and quantity for these prices went down over past year

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Mikhail, Thank you for your order & feedback. We are sorry to read that the quality was not as expected. Could you send us an email regarding the specific items? Our email-address is info@restaurant-tanuki.nl. Thank you! Team Tanuki

Dirks
23 januari 2021

altijd keurig op tijd en heel lekker, dank jullie wel! Wij wensen jullie veel succes in deze moeilijke tijd, m.vr.gr. S. Dirks

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de lieve woorden, wij hopen iedereen weer snel te mogen ontvangen in het restaurant :)! Groetjes, Team Tanuki

Toni
23 januari 2021

Super goede kwaliteit en keurige snelle levering

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review, hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Tanuki

An
17 januari 2021

Zoals altijd heerlijk!!!!!! Mis jullie!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Dank je wel, wij missen onze klanten ook. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

Galina
11 januari 2021

Geweldige kwaliteit en geweldige service. You are the best!

Reactie van Izakaya Tanuki

Because we have the best customers:)! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

ilanith
11 januari 2021

was erg lekker alleen bij een enkele sushi de avocado wat hard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling en feedback, we nemen dit mee in onze verbetering:)! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

Maria Nijhout
9 januari 2021

Beste nigiri van Amsterdam!

Reactie van Izakaya Tanuki

Wat een compliment, dank je wel! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

Fernando
9 januari 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

Mellie
8 januari 2021

Zoals altijd heerlijk schatjes zalm genomen en sushi word altijd lief ontvangen jullie zijn toppers zelfs in de de tijd dikke kus mel

Reactie van Izakaya Tanuki

Super lief, dank je wel! Hopelijk tot snel weer:)! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

susanne
7 januari 2021

heerlijk en snel ! aanrader

Reactie van Izakaya Tanuki

Dank je wel! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

Fiolet
6 januari 2021

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Fijn om te lezen:) bedankt! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

N. Tulp
5 januari 2021

Was wederom heel lekker en snel bezorgd

Reactie van Izakaya Tanuki

Fijn om te lezen dat alles heeft gesmaakt :) bedankt voor de bestelling! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

S.
3 januari 2020

Perfect! Op tijd en lekker! Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de fijne review en bestelling :)! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

Petra
31 december 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

Paul
24 december 2020

Uitstekende kwaliteit! Iets duurder dan veel andere (Japanse)restaurants maat dan krijg je wel goed eten!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling en review! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

Wilko
20 december 2020

Snelle levering Kwaliteit eten was goed Wel wat prijzig

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & review! Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Marisa
19 december 2020

Prima kwaliteit sushi en goede prijs kwaliteit verhouding. De warme gerechten zoals de skewers vonden wij iets minder van smaak en vooral vrij zoutig. Verder netjes verzorgd afgeleverd.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling en feedback, we nemen dit mee in onze verbetering. Fijn dat de sushi heeft gesmaakt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

David
12 december 2020

Op aangegeven tijd bezorgd, maar rijst vergeten bij 1 menuset gerecht

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste David, Bedankt voor je bestelling & review! We sturen je nog even een apart mailtje toe. Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Dirks
12 december 2020

Ben heel tevreden. Uitstekend eten, bestelling heel op tijd. Dank!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & fijne review :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

An
11 december 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling &5 sterren! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Totaroflo
9 december 2020

Lekker hoor! Als altijd heerlijk, ook in de afhaal al mis ik het restaurant wel :-) Kreeg wel de indruk dat de prijzen omhoog waren? De rekening leek hoger dan gewend (en dan met drank)

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & review, wij missen onze klanten in het restaurant ook enorm! Hopelijk mogen we jullie snel weer verwelkomen :) Groetjes, Team IZakaya Tanuki Gelderlandplein

Adan
8 december 2020

Always fresh and tasty.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order & review :)! Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Eric
6 december 2020

Lekkere, bijzondere spiesjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling en fijn dat de kushiyaki heeft gesmaakt :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Shirley Go
30 november 2020

Alles was gelukkig weer heerlijk en vers. De bestelling staat altijd op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & fijne review :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

peter
30 november 2020

Tops ready 2 go at pick uptime. Fresh and quality

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order & great review! Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Miriam van Praag
25 november 2020

Goed aangeleverd , maar de sushi vond ik slecht gedraaid restant stukjes vis en veel te koud bewaard dis lang van te voren gemaakt en dus was de nori te zacht en niet lekker vers . Wel teveel plastic verpakking te ouderwets in deze tijd . Saaie bakjes met witte rijst zonder wat dan ook ? Tanuki amstelveen is echt beter maar dan ook daar eten zo fijn .

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Miriam, Bedankt voor je bestelling & feedback. We nemen dit zeker mee in onze verbetering voor de toekomst! Onze zusterlocatie in Amstelveen is ook heel fijn, helemaal mee eens :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Quirien
25 november 2020

Heerlijk!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & 5 sterren :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

amal
24 november 2020

A big disappointment. I have already ordered and even eaten at the restaurant. I was always please with the quality and the freshness except today I have ordered for a celebration the quality was as low as the freshness for the same high price so disappointed that i will never order again

Reactie van Izakaya Tanuki

Dear Amal, We're sorry to see that the experience was not as expected. If you want to give us the specific feedback you can always email us at info@restaurant-tanuki.nl, we will make sure to improve ourselves wherever it's possible. Thank you! Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Johan van de Stadt
22 november 2020

Goed verzorgd, lekker.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Stevanna
22 november 2020

Normaal is het altijd lekker maarWvanavond op ons zalm roll was er insecten dus was het niet mogelijk voor ons om te eten want we nu niet zeker weten hoe sanitair de keuken is. Wij zijn heel erg teleurgesteld!

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Stevanna, Bedankt voor je berichtje. Hier schrikken wij enorm van. Onze keuken wordt elke dag goed schoongemaakt en onze chefs werken altijd zeer hygiënisch. We hopen natuurlijk jullie vertrouwen terug te winnen en sturen daarom per mail een code die je kunt gebruiken voor een gratis Salmon Special Roll. Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Milan van den Houten
21 november 2020

Heerlijk gegeten en snelle bezorging!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling en hopelijk tot snel! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Ky
14 november 2020

Lekker

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

pieter polhuijs
13 november 2020

Ik had lam chops besteld en die waren helemaal verbrand. ik heb ze weggegooid en had toen niet genoeg eten . Echt klote. Als het aan mij lag was de beoordeling nul maar de site accepteert dat niet. Ook waardeloos

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Pieter, Wat spijtig om te lezen dat de lambsracks niet zijn bevallen, onze excuses hiervoor. We willen het graag oplossen en sturen je een mail met een code die gebruikt kan worden voor 15 euro korting bij de volgende bestelling. Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Mindy
12 november 2020

Heel fijn restaurant. Gezond en lekker. Online besteld en eerder kunnen ophalen.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling én review! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Hans Mulder
12 november 2020

Eten was goed en snel geleverd

Mellie
12 november 2020

Als vanouds kan niet anders zeggen en die ap is perfect bestel nu rechtstreeks alles is duidelijk 😍 verse sushi en me gegrilde zalm was heerlijk nou tot over 2 daagjes weer 😁

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling en fijn om te lezen dat het bestellen makkelijk gaat :)! Tot snel weer! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Fiolet
9 november 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

bayern11
9 november 2020

perfecte lunch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Dank je wel! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Ivy
7 november 2020

Delicious foods, friendly employees, highly recommended 👍🏻

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order and lovely review! Team Izakaya Tanuki

Mellie
6 november 2020

Me lieve schatje kwam me eten brengen is altijd goed ondanks alles met carona doen ze hun best met.alles Love you guys spicy tuna girl😁

Reactie van Izakaya Tanuki

Alleen maar liefde! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Slier
6 november 2020

Er is bij een bestelling via internet die wordt afgehaald, geen mogelijkheid om een andere dag/datum in te vullen

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi, Bedankt voor je feedback! We gaan even kijken of dit aangepast kan worden, in de tussentijd kan dit ook in het opmerking veld worden ingevuld. Wij zullen er dan rekening mee houden. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Rkia
31 oktober 2020

Ik heb heel vaak bij jullie gegeten of besteld. Dit keer was de rijst ietwat droog terwijl dit normaal gesproken niet zo is. Kan gebeuren. Het eten was alsnog HEERLIJK!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & feedback, dit nemen we mee in onze verbetering :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Deckers
31 oktober 2020

Meerdere malen in het restaurant gegeten en dat was goed. Nu voor het eerst een bestelling geplaatst en erg teleurgesteld. Sushi was slordig gerold. Meerdere soorten waaronder de omelet maki vielen uit elkaarbij oprapen. De Ebi fried maki was niet krokant. Gemiste kans.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling en feedback. Wat spijtig dat de maki niet was zoals ie hoort te zijn. Graag bieden we een maki Ebi fried & maki Tamago aan bij jullie volgende bestelling. Zou u dit in het opmerkingen veld kunnen vermelden zodat onze collega's er rekening mee kunnen houden? U kunt dan verwijzen naar deze reactie. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Lars Reems
30 oktober 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Tia
26 oktober 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Maikey
26 oktober 2020

Het eten was lekker, alleen ik had Hotate met Tobiko en Mayo besteld, ik kreeg Hotate met miso, opzicht ook wel lekker, maar is niet wat ik had besteld. Op het briefje op het bakje staat ook Hotate met tobiko en mayo, dus degene die dat had bereid moet ook wel zien dat het verkeerd was wat zij mij hadden gegeven, en dan toch de verkeerde doorgeven.. wel beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste Maikey, bedankt voor je bestelling & feedback. Onze excuses voor de verwisseling van de Hotate no tobiko met Hotate Miso, hierbij bieden we graag een Hotate No Tobiko van het huis aan bij de volgende bestelling. Zou je het kunnen aangeven in het opmerkingenveld? Je kunt dan in het tevens verwijzen naar deze reactie. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Bart van der Velden
25 oktober 2020

Snel geleverd en zoals gewoonlijk erg lekker! Zo kan ik thuis, tijdens Corona lekker uit eten! Bart van der Velden

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Bart, dank je wel ! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Shirley Go
24 oktober 2020

Helaas was het deze keer van mindere kwaliteit dan voorgaande keren. Hoop dat jullie de kwaliteit hoog kunnen houden

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Shirley, Bedankt voor je bestelling & feedback! We nemen het mee in onze verbetering. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Mulder
22 oktober 2020

Snelle en goede service

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Rachel
22 oktober 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Lars
20 oktober 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Elly
16 oktober 2020

Bestelling kwam 30 minuten later dan vermeld in e-mail

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Elly, Excuses voor de vertraging en bedankt voor de feedback, we proberen om de bestellingen zo snel mogelijk te leveren met behoud van kwaliteit. We zullen hierop letten! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Rose Verdurmen
16 oktober 2020

Fresh and tasteful!

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you! Best regards, Team Izakaya Tanuki

Anne
14 oktober 2020

Heerlijke gerechten. Goede service. Snel en compleet thuisbezorgd.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling & review :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Karin
10 oktober 2020

De beste Pokébowl van heel Amsterdam.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor het mooie compliment :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Lars Reems
3 oktober 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Dank je wel! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Galina
26 september 2020

Lekker eten, geweldige service.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Vi Doan
22 september 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Anne Reems
19 september 2020

Jullie waren de edamame vergeten :( voor de rest was t super :)

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Anne, Bedankt voor je bestelling & feedback! Excuses, voor de volgende bestelling kun je dit in het opmerkingen veld vermelden, wij zullen het alvast doorgeven aan onze collega's zodat we het goed kunnen maken :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

D.mulders
16 september 2020

Verkeerde bestelling gekregen, ik heb hierna gebeld en mij was beloofd dat het juiste geleverd zou worden. De bezorger is nooit komen opdagen

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling en review, excuses voor de verlate reactie en dat de bezorging niet goed is gegaan. Zou u ons via een mail kunnen laten weten wat er verkeerd is geleverd? We nemen dan z.s.m. contact met u op. Het e-mailadres is info@restaurant-tanuki.nl. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Prescilla
16 september 2020

helemaal top!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team IZakaya Tanuki

Bart van der Velden
15 september 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Vi Doan
13 september 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Marijke Kemp
2 september 2020

Bezorging was half uur te laat terwijl ik al vroeg besteld had maar de kwaliteit was erg goed.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling, excuses voor het wachten, wij nemen dit mee in onze verbetering! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

TvK
29 augustus 2020

👌

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Reems
22 augustus 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Hassing
22 augustus 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Alex
12 augustus 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team IZakaya Tanuki

Oa
28 juli 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Tjerk van K
23 juli 2020

As always excellent, best in town. Thank you.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order and lovely review! Team Izakaya Tanuki

Shirley Go
4 juli 2020

Online besteld en afgehaald. Het stond klaar en we konden het meteen meenemen zonder te wachten. Verse sashimi en de nigiri paling was heeerlijk!! Ook de gyoza is een aanrader!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling en hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

A.G.
2 juli 2020

Everything was perfect. Fish and Chicken was tender. Would totally recommend it!

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you so much :)! Team Izakaya Tanuki

eva
25 juni 2020

normaal bestel ik altijd bij tanuki amstelveen en ben daar zeer tevreden over. maar vanwege de ramen nu een keer besteld bij tanuki buitenveldert en viel dat even vies tegen! een plastic bak bouillon en een plastic bak met noodles, twee vieze platte stukjes zoete tofu wat meer op gebakken karton leek. de andere variant een half ei en drie halve plakjes ham van de supermarkt!!

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste Eva, Bedankt voor je bestelling & feedback. Excuses voor der verlate reactie. wat spijtig om te lezen dat de ramen niet was zoals verwacht. We hebben in de tussentijd een aantal aanpassingen gedaan m.b.t. onze noedelsoepen ter verbetering. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Tjerk
16 juni 2020

Perfect, thanks

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you! Team Izakaya Tanuki

Lars Reems
13 juni 2020

Weer heerlijk zoals gewoonlijk!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

JvR
9 juni 2020

Wij wonen 30 min bij het restaurant vandaan maar omdat onze dochter per se Sushi van Tanuki voor haar verjaardag wilde, zijn wij naar A’veen gereden om het te halen. Helaas word het warm eten en de sushi in een zak verpakt. Wij hebben dus warme sushi moeten eten, yuk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Wat een compliment en wat jammer dat het niet goed was ingepakt. Onze excuses voor het ongemak, we nemen dit mee in onze verbetering. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Tjerk van Kuppeveld
6 juni 2020

Perfect.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

R. Schrijver
6 juni 2020

Altijd goed..! ❤️🍤🍣

Reactie van Izakaya Tanuki

Dank je wel

Ninah
21 mei 2020

De bestelling arriveerde zelfs 10 min. eerder. Supersnel, terwijl we net buiten het postcodegebied wonen. Het eten is VERS als altijd. Dankjewel Tanuki. Het is altijd een feest om jullie gerechten te mogen eten!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je geweldige review en klandizie

Leonie
18 mei 2020

Vis was niet vers. Wellicht dat dat komt door weinig bestellingen gedurende de Corona sluiting, maar desondanks niet acceptabel voor sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste Leonie, Bedankt voor je bestelling toentertijd en de feedback. Excuses voor de verlate reactie, we nemen altijd alle feedback mee ter verbetering en hopen dat je nog een keer bij ons bestelt :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Ninah W.
16 mei 2020

Excellent quality and fast service. The food was extremely fresh and delicious. Very satisfied customer as always! Thank you!

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you so much :)! Team IZakaya Tanuki

lonneke
16 mei 2020

Niet de kwaliteit die ik gewend ben van tanuki. De sushiset kwam zo uit de koeling en voor die prijs verwacht ik een vers bereidde sushiset. Misosoep was wel lekker en de aparte unagimaki ook, maar goed daarvan kon je merken dat deze wel vers gemaakt was. Jammer want ben vaste klant en had tanuki erg gemist

Judith
14 mei 2020

Paar maanden geleden voor het eerst bij Tanuki gegeten. Verpletterende indruk. Zo blij dat je nu kan afhalen. Dragon sushi roll als favoriet. Als ze weer open zijn ook weer lekker de warme gerechten eten. Kijk er naar uit!

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste Judith, Bedankt voor jullie bestelling & review. Hopelijk tot snel weer, Team Izakaya Tanuki

Lars Reems
12 mei 2020

Kwaliteit was, zoals gewoonlijk, erg goed!!! Bedankt!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling & review! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Anne
11 mei 2020

Lekkere sushi met grote stukken vis. Vooral de sashimi was erg dik, heerlijk! De Yaki Udon/Fried Udon Noodles vonden we wat tegenvallen. Gewend dat het roergebakken is met meerdere groentes en bijv wat ei, dit leek alleen gekookt te zijn met wat saus erover met alleen maar wortel en wat kool. De Maguro Tataki Nigiri/Nigiri Flamed Tuna was niet beschikbaar, hier werd netjes over gebeld en we mochten een vervanging (Nigiri Maguro/Nigiri Tuna) kiezen en kregen 1 extra Nigiri Salmon erbij (dus geen Tuna maar niet erg). Erg vriendelijke bezorgster.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling en uitgebreide review. Hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki