Beoordelingen van Izakaya Tanuki Amsterdam

Recente recensies

5.0
Meijer
2 december 2023
Liane
29 november 2023

altijd vers en lekker!

Reactie van Izakaya Tanuki

Wow, bedankt voor je uitstekende review! Het is altijd een genoegen om van tevreden klanten zoals jij te horen. We staan klaar om je opnieuw te verwelkomen voor een smakelijke culinaire ervaring bij Tanuki Gelderlandplein! 🍜🌟 Met vriendelijke groeten, Team Tanuki Gelderlandplein

Marieke
18 november 2023

Altijd heerlijk!

Reactie van Izakaya Tanuki

We waarderen je stralende review! Ons team bij Tanuki Gelderlandplein streeft ernaar om het beste te leveren, en het is geweldig om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Tot snel voor meer heerlijke Japanse gerechten! 🍱🌟 Met vriendelijke groeten, Team Tanuki Gelderlandplein

Katja
17 november 2023

Het was heerlijk eten! Alles was goed ingepakt. Zeer tevreden!

Reactie van Izakaya Tanuki

Hartelijk dank voor je review! Het is ons een genoegen om je een uitstekende eetervaring te bieden. We kijken ernaar uit om je binnenkort weer te mogen bedienen. 😄🌟 Warme groeten, Team Tanuki Gelderlandplein

Judith
7 november 2023

Geweldige kwaliteit. Heerlijk!!

Reactie van Izakaya Tanuki

Jouw vriendelijke woorden maken onze dag! We zijn verheugd dat je een geweldige ervaring hebt gehad bij Tanuki Gelderlandplein. Tot de volgende keer, geniet van onze heerlijke gerechten! 🍣🥢 Met vriendelijke groeten, Team Tanuki Gelderlandplein

Marieke
5 november 2023

Altijd heerlijk!

Reactie van Izakaya Tanuki

We zijn zo blij met je review! Bedankt dat je voor Tanuki Gelderlandplein hebt gekozen, en we kijken ernaar uit om je de volgende keer opnieuw te verwelkomen. 😊🌟 Met vriendelijke groeten, Team Tanuki Gelderlandplein

Geralda Kerssenberg van der Mast
29 oktober 2023

Voor de 3e week op rij sushi, sashimi, wakame etc besteld. TOP kwaliteit en uitstekende service !! En ha daar betaal je voor maar als je voor kwaliteit en versheid gaat dan is dit een absolute aanrader. De sashimi smelt op je tong. Wij zijn FAN !!! Geralda Kerssenberg van der Mast

Reactie van Izakaya Tanuki

Hartelijk dank voor je review! Het is ons een genoegen om je een uitstekende eetervaring te bieden. We kijken ernaar uit om je binnenkort weer te mogen bedienen. 😄🌟 Warme groeten, Team Tanuki Gelderlandplein

Vrielink
27 oktober 2023

warme dishes waren koud. Kip was droog.

Geralda Kerssenberg van der Mast
15 oktober 2023

Vandaag een online bestelling geplaatst die mijn man heeft afgehaald. Alles stond keurig op tijd klaar, zeer vriendelijke dame, en alles perfect verzorgd !! Complimenten voor de kwaliteit van de sushi, sashimi en salades. Alles supervers en topkwaliteit. Wij zijn zeer kritisch maar dit was zeker voor herhaling vatbaar !! Ga zo door 👍

Reactie van Izakaya Tanuki

We zijn zo blij met je review! Bedankt dat je voor Tanuki Gelderlandplein hebt gekozen, en we kijken ernaar uit om je de volgende keer opnieuw te verwelkomen. 😊🌟 Met vriendelijke groeten, Team Tanuki Gelderlandplein

Liane
25 september 2023

Altijd vers, op tijd en enorm lekker

Reactie van Izakaya Tanuki

Jouw vriendelijke woorden maken onze dag! We zijn verheugd dat je een geweldige ervaring hebt gehad bij Tanuki Gelderlandplein. Tot de volgende keer, geniet van onze heerlijke gerechten! 🍣🥢 Met vriendelijke groeten, Team Tanuki Gelderlandplein

B.Speyer
18 september 2023

Te weinig wasabi en gember nog nooit meegemaakt! Er mag ook wat meer creamcheese in de Californië rol

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je uitstekende review! Het is altijd een genoegen om van klanten zoals jij te horen. We staan klaar om je opnieuw te verwelkomen voor een verbeterde smakelijke culinaire ervaring bij Tanuki Gelderlandplein! 🍜🌟 Met vriendelijke groeten, Team Tanuki Gelderlandplein

Andre Janssen
16 september 2023

Lekkere sushi. Online besteld en helemaal goed

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Celiane Camargo-Borges
12 september 2023
Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you so much for your review:)! Team Tanuki Gelderlandplein

Jerry
29 augustus 2023

Lekker eten en fijne service

Reactie van Izakaya Tanuki

Jouw vriendelijke woorden maken onze dag! We zijn verheugd dat je een geweldige ervaring hebt gehad bij Tanuki Gelderlandplein. Tot de volgende keer, geniet van onze heerlijke gerechten! 🍣🥢 Met vriendelijke groeten, Team Tanuki Gelderlandplein

rokx
25 augustus 2023
Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you so much for your review:)! Team Tanuki Gelderlandplein

Joost
9 augustus 2023

Ten eerste had ik geschreven geen garnaal te willen hebben en geen ander schaaldier maar iets anders en wat zat er in de portie.......3 garnaaltjes. Ten tweede valt me op dat de Sushi portie niet alleen zoals alles duurder geworden is maar ook kleiner (veel minder sashimi dan voor de prijsverhogingen) en dat vindt ik erg vervelend.

paula Glas
1 augustus 2023

Heerlijke verse sushi van hele goede kwaliteit! genoten!

Reactie van Izakaya Tanuki

We zijn zo blij met je review! Bedankt dat je voor Tanuki Gelderlandplein hebt gekozen, en we kijken ernaar uit om je de volgende keer opnieuw te verwelkomen. 😊🌟 Met vriendelijke groeten, Team Tanuki Gelderlandplein

L
19 juli 2023

Altijd vers, op tijd en met zorg gemaakt.

Reactie van Izakaya Tanuki

Wow, bedankt voor je uitstekende review! Het is altijd een genoegen om van tevreden klanten zoals jij te horen. We staan klaar om je opnieuw te verwelkomen voor een smakelijke culinaire ervaring bij Tanuki Gelderlandplein! 🍜🌟 Met vriendelijke groeten, Team Tanuki Gelderlandplein

Roland
16 juli 2023

Al jaren perfect Japans eten

Reactie van Izakaya Tanuki

We waarderen je stralende review! Ons team bij Tanuki Gelderlandplein streeft ernaar om het beste te leveren, en het is geweldig om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Tot snel voor meer heerlijke Japanse gerechten! 🍱🌟 Met vriendelijke groeten, Team Tanuki Gelderlandplein

Willem
14 juli 2023

Prima eten, bestelling klopte precies en stond netjes klaar!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Olga
1 juli 2023

as usual very tasty!!

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you very much for your review! It is our pleasure to provide you with an excellent dining experience. We look forward to serving you again soon. 😄🌟 Warm regards, Team Tanuki Gelderlandplein

Mellie
27 juni 2023

Ik ben altijd super blij met iedereen daar altijd vriendelijk ik ben daar vaste klant altijd vers en lekker vandaag afgehaald 10 Points tot volgende week weer schatjes 🥰

Reactie van Izakaya Tanuki

Jouw vriendelijke woorden maken onze dag! We zijn verheugd dat je een geweldige ervaring hebt gehad bij Tanuki Gelderlandplein. Tot de volgende keer, geniet van onze heerlijke gerechten! 🍣🥢 Met vriendelijke groeten, Team Tanuki Gelderlandplein

Eva
17 juni 2023

Normaal echt super lekker, maar dit keer was het minder lekker. Bij afhaal zijn ze vergeten deel van de bestelling mee te geven.. koud en warm zijn gescheiden, warm eten was niet meegegeven. Pas na 20 minuten belde het restaurant op, maar terug rijden was al te laat. Optie dat ze geven is opschrijven in het “tegoeden” boekje, ondanks online is besteld en betaald. Benieuwd of het tegoed goed komt.. doorgaans wel aanrader hoor!

Francina Visser
25 mei 2023

Weer heerlijk alles op tijd ontvangen

Reactie van Izakaya Tanuki

We zijn zo blij met je review! Bedankt dat je voor Tanuki Gelderlandplein hebt gekozen, en we kijken ernaar uit om je de volgende keer opnieuw te verwelkomen. 😊🌟 Met vriendelijke groeten, Team Tanuki Gelderlandplein

Sandra
23 mei 2023

Ik had betere kwaliteit verwacht, de zalm set was ok. We kregen ipv de bestelde salmon cheese roll een roll met Peking eend. Niet leuk als je met een vegetariër eet. Telefonisch was het niet mogelijk om contact te krijgen en er staat nergens een mailadres. Ik kom daarom niet meer terug.

Rob
17 mei 2023
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling &de review :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Toon
17 mei 2023
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & review! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Esther
16 mei 2023
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Sophia van den Broek
16 mei 2023

De sushi was erg lekker, de zalm was rijk van smaak en zacht op de tong. Wat mij betreft mogen de specialty rollen wel iets meer bijzonder.

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Sophia, Bedankt voor je bestelling, mooie review & tip! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Siebe Tettero
25 april 2023

Deze bestelling was van hele slechte kwaliteit. De ware helemaal zacht en fietsen uit elkaar en de paling sushi en de maki waren zacht en smaakten slecht. Ik ben dit niet van jullie gewend

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste Siebe, Wat vervelend dat deze bestelling niet was zoals verwacht. We zullen hier naar kijken en sturen je apart nog even een mailtje. Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Bernard
23 april 2023

De California rol viel uit elkaar en het zeewier was te dik of taai

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste Bernard, Bedankt voor jullie order en feedback. We zullen hier naar kijken. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Liane
14 april 2023
Reactie van Izakaya Tanuki

Beste Liane, Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

M Griffioen
11 april 2023

All perfect

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt weer :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

RM
9 april 2023

Always great, consistency of the quality is something one looks for in sushi/ Japanese food

Reactie van Izakaya Tanuki

Dear RM, Thank you for your lovely review! Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Liane
7 april 2023
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Soraya
29 maart 2023

Advocado was niet rijp, zeewier ontbrak en de rijst was niet vers. Jammer dat de kwaliteit zo wisselend is bij jullie, anders had ik vaker besteld. Dit is overigens niet de eerste keer dat ik niet tevreden ben, maar wel de eerste keer dat ik een review achterlaat.

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste Soraya, Bedankt voor je feedback. We zullen dit zeker even uitzoeken en verbeteren waar nodig. We zullen je tevens even apart een berichtje sturen per mail. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Annie
27 maart 2023

Really delicious but I do find the portions for the chicken teriyaki are quite small. I would rather pay more and have a little more chicken. Have also heard this from others. Besides this, order was ready on time, still hot and everything tasted really good!

Reactie van Izakaya Tanuki

Dear Annie, Thank you for your order and feedback. We're happy to read that everything tasted good. Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Lenina
25 maart 2023
Reactie van Izakaya Tanuki

Beste Lenina, Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Idajet
19 maart 2023
Reactie van Izakaya Tanuki

Beste Idajet, Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

M Braga
12 maart 2023
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Maaike
27 februari 2023
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Siebe Tettero
21 februari 2023

wij zullen niet zo snel weer bestellen, want de bezorging veroorzaakt veel single use plastic. er zijn inmiddels producten beschikbaar voor food delivery die geen impact hebben op de environment. Wij zouden graag willen vragen om vanwege de impact van plastic op de wereld jullie verpakking aan te passen.

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste Siebe, Bedankt voor jullie bestelling én feedback inzake de verpakking. We nemen dit mee naar ons team en hopen in de toekomst hier verbetering in te brengen. Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Jonckheere
18 februari 2023

Products fresh and good quality but unfortunately i have got a wrong poke bowl.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order & review :). We're sorry to read that you did not receive the right poke bowl. We have send you a seperate e-mail regarding this issue. Team Tanuki Gelderlandplein

Genco
18 februari 2023

Our dinner was so perfect, we really enjoy. Thank you so much ! My only comment will be in packing; I would be happy with less plastic and in our order you can ask if w want soyasauce and chopsticks. Because we lots…

Reactie van Izakaya Tanuki

Dear Genco, What a really nice review, thank you. We will also take your feedback regarding the plastic seriously. Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

DC
15 februari 2023
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Idi
4 februari 2023
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Peter van Noord
28 januari 2023
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

M
15 januari 2023
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Ol
11 januari 2023
Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you so much for your review:)! Team Tanuki Gelderlandplein

Thy
7 januari 2023

Rice was really dry for all my meals so for the price is shocking. It used to be fresher and tastier

Reactie van Izakaya Tanuki

Dear Thy, Thank you for your order and feedback. We will take this into our improvement. Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Ine Hagers
31 december 2022

Bij elk onderdeel van mijn bestelling aangegeven dat ik geen gember wil. Bij het afhalen nog even geverifieerd dat er inderdaad geen gember bij zat. Wel dus maar dan in een apart bakje, dat ik dan ook onmiddellijk heb teruggegeven. Vervelender is dat ik bij thuiskomst tot de ontdekking kwam dat er geen wasabi bij zat. Dat heb ik dus niet in huis! Slordig!

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste Ine, Wat vervelend dat het mis is gegaan met de wasabi. Waarschijnlijk is het verkeerd begrepen waarvoor onze excuses. We hebben even apart een mailtje gestuurd. Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

S. Ejlenberg
21 december 2022

Het was lekker maar heb niet gekregen wat ik bestelt heb: 2x rijst in plaats van 2x edamame

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling & feedback. Excuses dat we dit bericht zo laat lezen. We geven het door aan ons team en indien gewenst kun je ons een mailtje sturen (info@restaurant-tanuki.nl) zodat we er nog contact over kunne hebben. Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Kim
13 december 2022

Toptent! Heerlijke verse sushi.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & mooie review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Perry
10 december 2022

Lekker gegrilde zalm en gyoza, jammer dat je moet de groenten en rijst apart bestellen

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling én feedback :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Nino de Jong
7 december 2022

De tonijn was te dikke plakken helaas. Bezorging ging prima snel. Poke bowl was ok.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling en review :), de feedback van de tonijn nemen we mee in onze verbetering! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Marja
31 oktober 2022

Bestelling stond keurig en goed verzorgd te wachten. Het was de eerste keer maar zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt en hopelijk to gauw weer :) Groetjes, team Tanuki Gelderlandplein

J
23 oktober 2022

Bestelling kwam snel en de sushi was heerlijk. De kwaliteit van de zalm is super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & fijne review :) Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Bernard Speyer
22 oktober 2022

De kwaliteit is aan het dalen,regelmatig bestellen wij bij u ,echter de salmon Cream cheese roll was vandaag een aanfluiting,slecht geportioneerd en erg dik zeewier.Kortingbonnen zijn geen oplossing,controle is beter. Een foto stuur ik separaat.

Speyer
1 oktober 2022

Via uw mail besteld om de 5 euro korting tekrijgen maar die is niet van mijn rekening afgehaald.

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste Bernard, Heb je de persoonlijke code ingevuld die we in de mail hebben genoemd? Door deze in te vullen wordt automatisch 5 euro van het totaalbedrag gehaald. We sturen je nog even apart een mail met onze contact gegevens. Groetjes, Team Tanuki

Dennis
23 september 2022

Tonijn weer niet vers

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Dennis, Bedankt voor je bestelling & feedback. We sturen je apart nog even een mail toe. Groetjes, Team Tanuki

Kim
10 september 2022

Heerlijke verse sushi en snelle service. Aanrader

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & het prachtige review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Taro
1 september 2022

Nice!!

Reactie van Izakaya Tanuki

Dank je wel :)! Team Tanuki

Susanne
25 augustus 2022

Niet gewend van ze, maar drie poke bowls besteld en alle drie vonden we ze niet lekker er zat bij alle drie een zure smaak aan. Zalm was hard, quinoa leek niet gekookt, avocado met veel bruine en harde plekken. Zeewier salade extra erbij besteld, maar niet geleverd gekregen. Heb mevrouw gebeld, bij een volgende bestelling krijg ik zeewier gratis…. Ook overige feedback gegeven, waar helaas niets mee gedaan werd. Helaas bestel ik hier niet meer.

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Susanne, Bedankt voor je bestelling & feedback. We hebben je apart een mail gestuurd naar het geregistreerde e-mailadres bij ons. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Bernard Speyer
22 augustus 2022

Gisteren bij de bestelling geen stokjes en soja saus.

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste Bernard, Bedankt voor jullie bestelling & feedback. We hebben apart een mail gestuurd naar het geregistreerde e-mailadres bij ons. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

OA
16 augustus 2022
Reactie van Izakaya Tanuki

"Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein"

Bastiaan
6 augustus 2022
Reactie van Izakaya Tanuki

"Thank you so much for your review:)! Team Tanuki Gelderlandplein"

Smit
22 juli 2022

Super lekker Netjes op tijd klaar

Reactie van Izakaya Tanuki

"Bedankt voor de bestelling & fijne review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein"

Richard
20 juli 2022

Heerlijke sushi exact op tijd gereed Wordt een blijver

Reactie van Izakaya Tanuki

"Bedankt voor de bestelling & mooie review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein"

Nino en Ilons
18 juli 2022

Het eten was heerlijk, de kipcurry was niet scherp en heerlijk warm, de salade met gemarineerde tuna sashimi uit de kunst. Kortom een succes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

"Bedankt voor de bestelling & het prachtige review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein"

Fariël Taus
6 juli 2022

Zoals altijd top sushi. Makreel sashimi vers en gezond.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & geweldige review :) Hopelijk tot snel weer! Team Tanuki Gelderlandplein

Elisa
23 juni 2022
Reactie van Izakaya Tanuki

"Thank you so much for your review:)! Team Tanuki Gelderlandplein"

Kohei Suzuki
19 juni 2022

A plastic package was broken and it was very unhygienic.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Dear Kohei, Thank you for your order & feedback. We have send you a separate e-mail :)! Team Tanuki Gelderlandplein

Elisa
17 juni 2022
Reactie van Izakaya Tanuki

"Thank you so much for your review:)! Team Tanuki Gelderlandplein"

ja
18 mei 2022

oud

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste Ja, Bedankt voor je bestelling en feedback. We vinden het jammer om te lezen dat het niet naar wens was. Het zou super zijn als we weten welke items specifiek zijn tegengevallen zodat we het intern kunnen checken, dat kan gemaild worden naar info@restaurant-tanuki.nl. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

shimogasa
18 mei 2022
Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you so much :)! Team Tanuki Gelderlandplein

nicolas dijkhuis
7 mei 2022

sushi zat onder de olie

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste Nick, Bedankt voor je bestelling & feedback. We vinden het spijtig dat de sushi niet is aangekomen zoals het hoort. Graag sturen we hier een apart bericht voor, kun je ons een bericht sturen naar info@restaurant-tanuki.nl zodat we een mail terug kunnen sturen? Bedankt alvast! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Miriam
3 mei 2022
Reactie van Izakaya Tanuki

"Thank you so much for your review:)! Team Tanuki Gelderlandplein"

Hiraishi
27 april 2022
Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you so much :)! Team Tanuki Gelderlandplein

Lies
18 april 2022

Vriendelijke bediening bij het afhalen op Gelderlandplein. De bestelling stond duidelijk precies goed op tijd klaar, want de warme gerechten voelden nog helemaal warm aan (in de aparte (warme) tas). Lekkere en verse vis en overige ingrediënten. Alles was heerlijk!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & fijne review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Olga
16 april 2022

Very fresh and nice presentation. Very testy - rolls, handrolls, sashimi. Only seaweed salad is relatively small portion and it definitely can be without the cabbage at the bottom. Delivery was also fast.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order, lovely review & feedback :)! Team Tanuki Gelderlandplein

Simon
7 april 2022

Perfecte kwaliteit en zeer aardig personeel!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & het prachtige review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

NN
21 maart 2022
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Hiraishi
16 maart 2022

Good service, good taste.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you so much :)! Team Tanuki Gelderlandplein

Tamar
27 februari 2022
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Franco
20 februari 2022

It’s the third time we order and something is paid but missed. Tonight 2 miso soup where not in the bags. Quite annoying…. Not nice. Last time two set of gyoza and no soya sauce . Not nice.

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste Franco, Bedankt voor je bestelling én feedback. We vinden het erg vervelend dat het niet goed ging met de orders. We hebben een persoonlijke kortingscode voor je ingemaakt. Wanneer je met jouw zelfde account een bestelling plaatst kun je de code FRANCO gebruiken zodat de korting van 10 euro automatisch wordt verwerkt. We nemen je feedback mee in onze verbetering. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Miriam
14 februari 2022

Wederom super lekkere sushi!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & fijne review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Alex
4 februari 2022

Lekker eten, vriendelijk personeel en goede service. Aanrader!!

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Alex, Bedankt voor de bestelling & review. Hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Tanuki

Hans Mulder
21 januari 2022

Vis was weer heerlijk, vers en smaakvol

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & fijne review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Hans de Wit
16 januari 2022

Kwaliteit viel echt tegen! Sushi was goed maar het warme gedeelte was echt slecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Hans, Bedankt voor jullie bestelling & feedback. Wat vervelend dat de warme gerechten zijn tegen gevallen, onze excuses hiervoor. We sturen hier apart nog even een berichtje voor. Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

Myo
15 januari 2022

Superlekkere sashimischotel! Vers en zeer mooi opgemaakt! Altijd een feest om bij Tanuki te bestellen.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & fijne review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Oark
14 januari 2022
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Betty Berson
11 januari 2022

Het afhalen perfect geregeld. Sushi heerlijk, super vers

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & het prachtige review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Sanne
9 januari 2022
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Tony Wijntuin
7 januari 2022

Snelle, vriendelijke en professionele service!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling en fijne review :) Hopelijk tot snel weer! Team Tanuki Gelderlandplein

Nikola
3 januari 2022

Altijd lekker en op tijd klaargemaakt

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & fijne review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Lies
3 januari 2022

Heerlijk eten, goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & mooie review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

WJ
29 december 2021

Erg goede kwaliteit en fijn dat er meer keuze is dan standaard zalm en tonijn. De vis is top en niet zuinig gesneden, de rijst goed maar had iets meer mogen plakken. Schijfje citroen en de nori bij de sashimi in de donburi had achterwegen mogen blijven, of op zijn minst apart verpakt, aangezien ik daar geen fan van ben bij sashimi. Maar dat is een kwestie van smaak.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & feedback :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Michael
29 december 2021

The chicken was not good, lots of parts with cartilage. Tuna on the other hand was nice.

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Michael, Thank you for your order & feedback. We will take this into our improvement. Team Tanuki Gelderlandplein

Anke
28 december 2021

Heerlijk!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Toni
23 december 2021

Uitstekende kwaliteit weer en snelle levering

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & mooie review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Nino de Jong
23 december 2021

Eten kwam 40 minuten te vroeg maar het was uitstekend.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt en hopelijk to gauw weer :)! Groetjes, team Tanuki Gelderlandplein

Nieske
20 december 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Judith
19 december 2021

Uitstekend. Constant hoge kwaliteit.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & fijne review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Betty Berson
18 december 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you so much :)! Team Tanuki Gelderlandplein

Fariël Taus
17 december 2021

De Unagi set is fantastisch! Alles was vers. Echt heerlijk gegeten.

Reactie van Izakaya Tanuki

Super om te lezen, dank u wel! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

JJ
16 december 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you so much :)! Team Tanuki Gelderlandplein

Frans van Buuren
15 december 2021

De lamsstukjes waren niet te eten. Ik heb foto gemaakt die ik zal doorsturen. Was teleurstellend. Voor de rest lekker.

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Frans, Bedankt voor je bestelling & feedback. We vinden het vervelend dat het niet naar verwachting was en sturen je een apart bericht toe. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Gino
13 december 2021

Stokjes en sojasaus niet mee geleverd en moest mijn gasten sushi laten eten met mes en vork!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Gino, Bedankt voor de bestelling & feedback. Onze excuses voor het ontbreken van de stokjes & soja saus. We sturen hier nog een apart berichtje voor. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

norbury
13 december 2021

Beetje teleurgesteld, want het eten en soepjes waren koud. We kwamen op de afgesproken tijd ophalen.

Reactie van Izakaya Tanuki

Hoi, Bedankt voor jullie trouwe klandizie in Amstelveen als Gelderlandplein. Onze excuses voor de lagere temperatuur van de soepjes, we sturen hier nog een apart berichtje voor. Met vriendelijke groet, Team Tanuki Gelderlandplein

Ron M
8 december 2021

Het Tanuki concept, altijd goed verzorgd en op uitstekende communicatie.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor het mooie compliment :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Roland
5 december 2021

Was nog beter dan anders! Superlekker

Reactie van Izakaya Tanuki

Super om te lezen, dank u wel! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Corinne
1 december 2021

Als altijd mooi verzorgd en warm afgeleverd en zeer smakelijk

Reactie van Izakaya Tanuki

Fijn om te lezen, bedankt voor de bestelling & review :)! Team Tankui Gelderlandplein

LdG
29 november 2021

Topkwaliteit sushi, goeie rijst, verse avocado.. Alles klopte en was even lekker vers en goed bereid! De bezorging was ook op helemaal op tijd, ondanks dat ik zelf per ongeluk online mijn huisnummer één nummer ernaast zat (typo in de bestelling) en de bezorger even in de buurt moest zoeken. Zeker een aanrader voor afhalen of ter plekke eten!

Reactie van Izakaya Tanuki

Super dat alles goed is gegaan :) Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

29 november 2021

Smaakt altijd lekker, even een verwenmoment i.p.v. een boterham :-) tussen de middag als lunch.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de leuke review :) en hopelijk tot snel weer! Groetjes Team Tanuki Gelderlandplein

Nidhal Rekik
25 november 2021

Heel lekker 😋 dankjewel 🙏🏼

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & mooie review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Jenny
13 november 2021

Mmmmm was weer heerlijk! Al moet ik zeggen dat de smaak wat tegen viel van de salmon belly, het is niet meer als vroeger helaas. De vis smelt niet meer op je tong, ook smaakt die erg sterk naar vis. Ook de miso was erg zout.

Reactie van Izakaya Tanuki

Hoi, bedankt voor je bestelling én feedback. We nemen dit mee in onze verbetering. Hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Noa
6 november 2021

Eten bijna 2 uur na bestelling ontvangen, ondanks het restaurant nog geen 2 minuten rijden van ons vandaan is... Het eten smaakte wel erg goed, alleen waren de gerechten die warm hoorden te zijn helemaal koud

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste Noa, Bedankt voor je berichtje! Onze excuses voor de lange wachttijd, we sturen je apart nog even een mail hiervoor. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Ellen
4 november 2021

Snel en lekker! Ik had een fout gemaakt en een verkeerde ophaal tijd doorgegeven. Eenmaal aangekomen was het geen probleem en alles is snel voor mij geregeld!

Reactie van Izakaya Tanuki

Fijn dat alles goed is gegaan, bedankt voor je bestelling & review :) Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

Laurens
30 oktober 2021

Altijd bijzonder, lekker en snel thuisbezorgd

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & mooie review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

JB
30 oktober 2021

Some sushi pieces fell apart easily. Flamed salmon nigiri was not the usual standard. Just the week before everything was perfect.

Reactie van Izakaya Tanuki

Dear JB, Thank you for your order and feedback. We will definitely check this. Best regards, Tanuki Gelderlandplein

Kees Bosma
23 oktober 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Karin
13 oktober 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Dennis
9 oktober 2021

Ouderwets lekker voor ons al meer dan 15 jaar de Lekkerste

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & fijne review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Marco
30 september 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Ed
25 september 2021

De bezorger was 25 minuten te laat maar een woordje van excuus kon er niet af. De medewerkers die voorheen de bezorging deden waren heel wat beleefder. De kwaliteit van het eten was goed als altijd.

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Ed, Bedankt voor je bestelling & feedback. We gaan dit intern bespreken en oppakken. Onze medewerkers zijn nu weer ín het restaurant te vinden :) hopelijk mogen we je daar ook een keertje verwelkomen. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Ed
21 september 2021

Pokebowls waren veel minder gevuld dan eerdere keren. Was eigenlijk niet genoeg. Bezorging 15 minuten na aangegeven tijd..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Ed, bedankt voor je bestelling & bericht. Wat jammer dat het niet naar verwachting was, we nemen je feedback mee in onze verbetering. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

WJ
16 september 2021

Geweldige sushi, niet heel goedkoop maar veel beter betaalbaar dan een ticket naar Japan. Het enige dat iets beter kon is de rijst, die had wat beter mogen plakken. De smaak en structuur was echter goed.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling en leuke review :), de feedback van de rijst nemen we mee in onze verbetering! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Dennis
7 september 2021

Was niet tanuki waardig sorry

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Dennis, Bedankt voor je feedback. We hebben je een mailtje gestuurd. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Judith Rubens
2 september 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Nieske
1 september 2021

Super lekker, dit smaakt elke keer weer naar meer.....

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste feedback die we kunnen krijgen :) Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Sophie
30 augustus 2021

Ik bestel regelmatig Tanuki Amstelveen (Stadshart) en dat is altijd heerlijk. Door de drukte daar moesten wij bij Gelderlandplein bestellen en ik vond de kwaliteit zeer matig tot slecht. Precies dezelfde bestelling was hier smakeloos. Erg jammer...

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste Sophie, Bedankt voor je bezoek & feedback. Elke locatie heeft zijn eigen specialiteiten en we zijn blij dat je enthousiast bent over Tanuki Amstelveen, de feedback nemen we natuurlijk mee in onze verbetering :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

JJ
14 augustus 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Bernard Speyer
10 augustus 2021

eten constant heel goed

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor het mooie compliment :)! Groetjes, Team Tanuki Amstelveen

Brand
4 augustus 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Simone
22 juli 2021

Het eten was wel lekker, maar zeker niet geweldig. Rijst vrij droog, omelet met weinig smaak, vis in de handrolls dik gesneden. Veel te hoge prijs voor de geleverde kwaliteit.

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste Simone, bedankt voor je bestelling & feedback. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Astrid
19 juli 2021

We order often at Tanuki but recently the delivery is either much too late or much too early. This time it was 40 minutes after the chosen time and didn’t taste fresh. Disappointing. We will look for another Sushi restaurant for the future.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Dear Astrid, first of all thank you for ordering your sushi at our place. We are sorry for the inconvenience regarding the delivery. Since we have opened again we have a short of staff and it is a bit difficult to combine both services. We try our very best to provide the best service and we hope to have a complete team again as soon as possible. Team Tanuki Gelderlandplein

RD
18 juli 2021

Well established place, with high quality standards. Food was great, fresh as it should be and well prepared. Sashimi pieces could be cut smaller.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order, lovely review & feedback :)! Team Tanuki Gelderlandplein

Hans Mulder
11 juli 2021

Eten was weer zeer goed en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Fijn dat alles is bevallen, hopelijk tot gauw weer :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Tjoe Fang King
4 juli 2021

Top kwaliteit, aanrader!

Reactie van Izakaya Tanuki

Heel fijn om te lezen, dank je wel :) Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Nikola
28 juni 2021

Super eten!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt en hopelijk to gauw weer :)! Groetjes, team Tanuki Gelderlandplein

M.O.
27 juni 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, team Tanuki Gelderlandplein

SA
27 juni 2021

Erg vers en altijd lekker! Precies op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Super, dank je wel :)! Groetjes, team Tanuki Gelderlandplein

Anne Stek
25 juni 2021

Supervers supergoed

Reactie van Izakaya Tanuki

Super om te lezen, dank je wel :)! Groetjes, team Tanuki Gelderlandplein

M.O.
24 juni 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

V
20 juni 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Elsbeth
18 juni 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Reactie van Izakaya Tanuki

Super fijn, dank je wel :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Shana Laurie
12 juni 2021

Great as always!

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you so much :)! Team Tanuki Gelderlandplein

Dirks
5 juni 2021

Het bestellen, de bezorging en de kwaliteit van het eten is perfect. Hartelijk dank!

Reactie van Izakaya Tanuki

Fijn dat alles is bevallen, bedankt voor de bestelling :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Evelien
4 juni 2021

Echt heerlijk eten!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Suzanne
2 juni 2021

Lekkere poke bowl met veel groente. Met nog wat meer vis zou ik het nóg lekkerder vinden :)

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling én feedback :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Suzanne
30 mei 2021

Met name de sashimi zalm was heerlijk!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Anguelito
29 mei 2021

Geweldige plek! Heb voor 200,- besteld en alles was top. De sashimi was extreem vers en dat proef je. De (Te)maki’s waren overheerlijk. Niks vergeten. Wij hebben ook de gegrilde makreel (Saba No Shioyaki) en de Gegrilde knoflook (Ninninku) geprobeerd. Beide zijn aanraders. Voor deze prijs koop je kwaliteit hier bij Tanuki!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de mooie bestelling & het prachtige review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Ellen
28 mei 2021

Helaas viel het deze keer tegen, was de 7e bestelling dit jaar, maar deze keer stuk kleiner en viel ook uit elkaar, jammer, gemaakt door hulpje??

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & feedback. WE vinden het spijtig dat het deze keer niet naar verwachting was en we sturen hier apart even een berichtje over. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Halevi
28 mei 2021

Snelle levering, heerlijk eten.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Muller
24 mei 2021

Uitstekend

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Hans Mulder
22 mei 2021

De vis was weer heerlijk

Reactie van Izakaya Tanuki

Super, dank je wel! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Elisa
15 mei 2021

Pokebowls waren zoals gewoonlijk heel lekker, maar de bestelling klopte niet helemaal. Eén van de Pokebowls had zalm ipv tonijn en de edamame boontjes ontbraken. Kwaliteit was gewoon top en als nog lekker gegeten.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling! We vinden het spijtig dat er iets niet goed is gegaan met de poké bowl, gelukkig heeft alles gesmaakt. We sturen nog even apart een berichtje toe. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Lalita
15 mei 2021

Erg vriendelijk personeel en heerlijk eten!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & fijne review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Rene
14 mei 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Mars
13 mei 2021

Top geregeld. ook glutenvrij!!

Reactie van Izakaya Tanuki

Heel fijn, bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Jan
13 mei 2021

Kraakverse zeer smaakbolle sushi. Al jaren vertrouwde topkwaliteit, en snelle en supervriendelijke bezorging.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & mooie review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Marjolein
10 mei 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Lai
10 mei 2021

Op de website staat voor nr. 302 gefrituurde oesters 6 stuks per portie, helaas is bij mijn bestelling 5 stuks gekregen wat niet overeenkomt met de website. Beetje opgelicht gevoel. Over het algemeen is het eten goed, alleen een teleurstelling bij de gefrituurde oester bestelling.

Joe
5 mei 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Shakhnoza
5 mei 2021

Your food is yummy but your packaging is really bad. Lots of plastic which is mega unhealthy.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order & feedback :)! Team Tanuki Gelderlandplein

Ramses Rietbergen
4 mei 2021

De bezorgster had mijn adres niet goed gelezen en stond op de verkeerde portiek toen ze me belde ,kan gebeuren en vond het niet erg ....de pokebowl en inktvis gerecht waren verukkelijk .

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling, het begrip & fijne review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Nikola
4 mei 2021

Lekker

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Nino de Jong
28 april 2021

Rijst is koud, verder uitstekend.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & feedback, we zullen hier in het vervolg op letten. Hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Carolien
27 april 2021

Altijd heerlijk en snelle bezorging!

Reactie van Izakaya Tanuki

Super, dank je wel :) Hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Marjolein Verstappen
27 april 2021

Heerlijk gegeten

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :), hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

matolloma
27 april 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Wat jammer dat de bestelling niet naar verwachting was, mocht er nog specifieke feedback zijn waar we ons door kunnen verbeteren dan horen we het graag. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Uitstekend
27 april 2021

Afgezien van het heerlijke eten ook een groot compliment voor de service die altijd op tijd, altijd heel vriendelijk en altijd attent is!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor dit prachtige review en de bestelling :), hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Tanuki gelderlandplein

Tineke
20 april 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Suzanne
20 april 2021

Lekker sushi, beste in Zuid Amsterdam!

Reactie van Izakaya Tanuki

Prachtig compliment, dank je wel :) Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Arthur
18 april 2021

Altijd fantastisch! Genieten genieten genieten

Reactie van Izakaya Tanuki

Super :)!! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Selwyn
18 april 2021

Heerlijk gegeten! Royale hoeveelheid Sashimi

Reactie van Izakaya Tanuki

Super :)!! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

anoniem
14 april 2021

Heerlijk! Het werd door iedereen hier zeer gewaardeerd!

Reactie van Izakaya Tanuki

Super om te lezen, bedankt :)!! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Claudia
10 april 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Mulder
9 april 2021

Goede sushi en top service

Reactie van Izakaya Tanuki

Super om te lezen, dank je wel:)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Harris
8 april 2021

Not the best experience this time Asked for crab sticks and carrot in my poke bowl but got shredded radish instead :/

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Harris, thank you for your order & feedback. We apologize for the inconvenience and will send you a separate mail regarding this issue. Team Tanuki Gelderlandplein

Astrid
7 april 2021

Heerlijke poke bowl besteld!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Nikola
6 april 2021

Prima maki en steak

Reactie van Izakaya Tanuki

Wat fijn, dank je wel! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Ellen
6 april 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Jan
3 april 2021

Take away echt heel matig

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Jan, wat jammer dat het niet is bevallen. Zijn er wellicht nog specifieke verbeter punten voor ons? We staan altijd open voor feedback, deze mag gemaild worden naar info@restaurant-tanuki.nl Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Susanne
2 april 2021

Heerlijk, super verse vis Miste wel de teriyaki saus

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Susanne, Bedankt voor je bestelling & review! We sturen je nog even apart een mailtje m.b.t. de teriyaki saus :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Marcel
31 maart 2021

Altijd heerlijk eten! Zowel in het restaurant als thuis bezorgd en altijd wordt het eten aangereikt met welgemeende vriendelijkheid. Kan niet wachten weer in het restaurant te komen genieten!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor het mooie compliment, wij hopen ook iedereen snel gauw in het restaurant te mogen ontvangen :)! Team Tanuki Gelderlandplein

Leonore
31 maart 2021

Eerst werd er sushi met onrijpe avocado geleverd. Na een belletje kregen we nieuwe sushi, maar belde de bezorger opnieuw aan om alle sushi zonder avocado weer op te halen. Die hadden we immers dubbel gehad...

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Leonore, Bedankt voor de bestelling & feedback! Gelukkig heeft alles gesmaakt, we vinden het spijtig dat er iets was misgegaan met de communicatie/verwachting. Hopelijk heeft de nieuwe sushi avocado gesmaakt :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Chatot
29 maart 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Dank je wel! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Marjolein
29 maart 2021

Heerlijke sushi en gyoza!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Johanna
27 maart 2021

Uitstekende kwaliteit! Vaste klant.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling en fijne review :) Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Karin
23 maart 2021

Like always: absolutely delicious food and fast delivery. My favourite poké bowl in town.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order & lovely review! Team Tanuki Gelderlandplein

Karin
23 maart 2021

Zoals altijd: heerlijk gegeten. Top kwaliteit eten, en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Fijn dat alles goed is bevallen :) Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Stefanie
23 maart 2021

Top kwaliteit! Aanrader!

Reactie van Izakaya Tanuki

Super, dank je wel! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Swart
21 maart 2021

De allerbeste kwaliteit en gerechten van allemaal! Komen hier al jaren en helaas tijdelijk allen nog maar afhaal. Ook nu doet de kwaliteit niet onder aan een live ervaring in het restaurant zelf. Toppers! *****

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor dit mooie compliment en jullie klandizie! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Hans Mulder
18 maart 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Jael
17 maart 2021

Echt heerlijk

Reactie van Izakaya Tanuki

Fijn dat alles heeft gesmaakt, bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Franco
15 maart 2021

Always very very good!!!

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you :)! Team Tanuki Gelderlandplein

Paul Renaud
14 maart 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Nikola
13 maart 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Nataly
10 maart 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Dank je wel! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Juso
9 maart 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Alex
8 maart 2021

Werkelijk perfect, erg lekker

Reactie van Izakaya Tanuki

Super, bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

R.a.a
6 maart 2021

Heerlijk gegeten !

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & fijne review! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Melanie
5 maart 2021

Was weer heerlijk en snel bezorgd

Reactie van Izakaya Tanuki

Fijn dat alles heeft gesmaakt, bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Yu
4 maart 2021

Top! As usual.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you :)! Team Tanuki Gelderlandplein

Lucia
2 maart 2021

De sashimi was heerlijk maar de dragon roll een stuk kleiner dan normaal. En een beetje verbrand zo jammer. Ben echt beter gewend. Voor decreet heerlijk gegeten

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling en fijne feedback! We sturen even apart een mailtje toe mbt de dragon roll. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Cindy
2 maart 2021

We had fabulous takeaway sushi from Tanuki Gelderlandplein last night. Everything was really fresh and delicious!!

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order & lovely review :)! Team Tanuki Gelderlandplein

Geraldine
1 maart 2021

Lekker eten, goeie porties, maar geen okonomiyaki saus op de takoyaki.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review:)! Excuses voor het ontbreken van de saus, we sturen hier nog even apart een mailtje over. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

franco
1 maart 2021

All always excellent!

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you :)!! Team Tanuki Gelderlandplein

Anneke
28 februari 2021

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt, fijn dat alles heeft gesmaakt :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Edward
28 februari 2021

Uitstekende bezorging, eten was heel lekker. Unagi had harde stukken.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling en fijne feedback, we zullen dit meenemen in onze verbetering. Groetjes, Team TanukiGelderlandplein

king
27 februari 2021

Uitstekend is een aanrader! Alles klopt: mooie balans in smaak, structuur, versheid en presentatie, we missen natuurlijk de vriendelijke en hartelijke bediening!!!!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor het mooie compliment! Wij hopen onze gasten ook wel snel te mogen verwelkomen :)! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

PP
27 februari 2021

uitstekend verzorgd

Reactie van Izakaya Tanuki

Fijn dat alles is bevallen, bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Henk
27 februari 2021

Verfijnde smaak, zeer goede kwaliteit en snelle levering

Reactie van Izakaya Tanuki

Super, bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Piet Hein
27 februari 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Amber sickman
26 februari 2021

Al zolang als ik met mijn ouders mee ga eerst in amstelveen en nu in buitenveldert blijft de lekkerste zonder teijfel van allemaal tot snel

Reactie van Izakaya Tanuki

Hier worden we erg blij van :), bedankt! Groetjes Team Tanuki Amstelveen & Gelderlandplein

Lien
25 februari 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

D Beaupain
25 februari 2021

Ik heb 3 items besteld, 2 waren goed maar de derde ( Gyozo dumplings) was niet goed. het waren geen dumplings maar leek op gefrituurde jackfruit. Foto is beschikbaar.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & feedback. Wat jammer dat de Gyoza's niet naar verwachting waren. De foto kan gestuurd worden naar info@restaurant-tanuki.nl, wij zullen apart even een mailtje toesturen. Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Nidhal Rekik
20 februari 2021

Heel lekker!

Reactie van Izakaya Tanuki

Dank je wel! Groetjes, Team Tanuki Gelderlandplein

Bottic
20 februari 2021

Great, thanks

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order & review:)! Team Tanuki Gelderlandplein

Tuan
14 februari 2021

Het was een lekkere sushi burrito met een heerlijke wasabi ponzu sausje.

Reactie van Izakaya Tanuki

Fijn dat de sushirito & sausje zijn bevallen, bedankt! Groetjes, Team Tanuki

L.
14 februari 2021

Tempura was droog deeg, makreel was niet vers en aan de randen uitgedroogd. De handrollen waren heel klunzig gerold en sofstshell krab was hapje vet, echt onvoldoende.l De schelpjes in Miso waren wel oké. Ooit binnen gegeten toen wel goed.

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste, Bedankt voor de bestelling & feedback. We staan er altijd voor open om onszelf te verbeteren en nemen dit mee. Groetjes, Team Tanuki

Fiolet
14 februari 2021

Weer heerlijk!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review! Groetjes, Team Tanuki

Marc
14 februari 2021

Heerlijk eten, goed verzorgd!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt, super om te lezen :)! Groetjes, Team Tanuki

Claudia
11 februari 2021

De sushi was heerlijk en de bezorging buiten verwachting snel en vriendelijk. Hier bestellen we snel weer!

Reactie van Izakaya Tanuki

Wat fijn dat alles is bevallen, dank jullie wel! Groetjes, Team Tanuki

barbara
10 februari 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Team Tanuki

Franco
7 februari 2021

Great food and take away service. All really perfect, well packet, warm up as due...nothing to say. Quality number one!

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order and amazing review :) Hope to see you soon again! Team Tanuki

Nidhal Rekik
6 februari 2021

Heel lekker

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & review, hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Tanuki

Aldo
6 februari 2021

Heerlijn gegeten, rijkelijk gevulde sushi met goede rijst en Miso. Absoluut een aanrader.

Reactie van Izakaya Tanuki

Super, dank je wel! Groetjes, Team Tanuki

Dorine Bakker
5 februari 2021

Sushi heerlijk , shashimi ook en nigiri Gefrituurde zaken zoals dumplings zoals verwacht helaas taai . Top verpakt met lekker veel gember , wasabi en soja . Snel klaar , perfect verzorgd

Dorine Bakker
5 februari 2021

Sushi heerlijk , shashimi ook en nigiri Gefrituurde zaken zoals dumplings zoals verwacht helaas taai . Top verpakt met lekker veel gember , wasabi en soja . Snel klaar , perfect verzorgd

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & feedback, hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Tanuki

Dorine Bakker
5 februari 2021

Sushi heerlijk , shashimi ook en nigiri Gefrituurde zaken zoals dumplings zoals verwacht helaas taai . Top verpakt met lekker veel gember , wasabi en soja . Snel klaar , perfect verzorgd

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Dorine, Bedankt voor je bestelling & feedback. Je berichtje is 2x geplaatst, vandaar hierbij nog een antwoord van ons:). Wat jammer dat de agemono gerechten niet helemaal top waren, dat blijft inderdaad lastig met dit soort gerechten en bezorging. We zullen altijd kijken of het wellicht verbeterd kan worden op andere punten. Groetjes, Team Tanuki

Yu
5 februari 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki

St
4 februari 2021

Prima, goede verse sushi’s en precies op tijd bezorgd

Reactie van Izakaya Tanuki

Super om te lezen, dank je wel! Groetjes, Team Tanuki

Maya Henssen
3 februari 2021

Was niet tevreden. We betalen voor 3 tekka bowl met avocado maar hebben gekreken 1 tekka bowl met avocado en 2 niet.

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Maya, Bedankt voor je bestelling & feedback. Zou je ons een mailtje kunnen sturen met je klacht? Dan pakken we het intern op zodat we het wellicht kunnen oplossen, bedankt alvast! Team Tanuki (info@restaurant-tanuki.nl)

Louis
3 februari 2021

In principe alles ok. Alleen vonden wij de de kip in de Bento-box erg vet

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling & feedback, die nemen we mee in onze verbetering! Groetjes, Team Tanuki

v.d. Heuvel
30 januari 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Tanuki

Carolin
30 januari 2021

Keurig op tijd geleverd en erg lekker! :-) bedankt!!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & fijne feedback :)! Groetjes, Team Tanuki

Elsbeth
29 januari 2021

Ik ken het eten en het eetcafe al jaren. Blijft erg goed en zodra de horeca weer open kan, kom ik snel weer langs!

Reactie van Izakaya Tanuki

We kunnen niet wachten! Bedankt! Groetjes, Team Tanuki

Tom
29 januari 2021

Deze keer prima. Vorige keren elk keer of een verkeerd gerecht of kippestokjes die bedorven smaakten.

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste Tom, bedankt voor de bestelling en fijn dat deze bestelling is bevallen. Mocht er ooit feedback zijn dan staan we daar altijd open voor zodat we kunnen verbeteren, dit kan ook gemaild worden naar info@restaurant-tanuki.nl. Groetjes en hopelijk tot snel weer! Team Tanuki

Inge
28 januari 2021

We missen lunch bij jullie in het restaurant ! Dank voor de super snelle service van onze lunch bestelling vandaag ! Feestje thuis .... maar bij jullie in het restaurant (als het weer mag) zal een groot feest zijn .

Reactie van Izakaya Tanuki

Wij hopen jullie ook weer gauw te mogen ontvangen in het restaurant! Bedankt voor de bestelling en hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Tanuki

Hans Mulder
27 januari 2021

Het was weer lekker en persoonlijk bezorgd

Reactie van Izakaya Tanuki

Fijn om te lezen dat het heeft gesmaakt en goed is bezorgd, bedankt! Groetjes, Team Tanuki

Ron
27 januari 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Team Tanuki

Mikhail
25 januari 2021

It looks like the prices at Tanuki went up and quality and quantity for these prices went down over past year

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Mikhail, Thank you for your order & feedback. We are sorry to read that the quality was not as expected. Could you send us an email regarding the specific items? Our email-address is info@restaurant-tanuki.nl. Thank you! Team Tanuki

Dirks
23 januari 2021

altijd keurig op tijd en heel lekker, dank jullie wel! Wij wensen jullie veel succes in deze moeilijke tijd, m.vr.gr. S. Dirks

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de lieve woorden, wij hopen iedereen weer snel te mogen ontvangen in het restaurant :)! Groetjes, Team Tanuki

Toni
23 januari 2021

Super goede kwaliteit en keurige snelle levering

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling & review, hopelijk tot gauw weer! Groetjes, Team Tanuki

An
17 januari 2021

Zoals altijd heerlijk!!!!!! Mis jullie!!

Reactie van Izakaya Tanuki

Dank je wel, wij missen onze klanten ook. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

Galina
11 januari 2021

Geweldige kwaliteit en geweldige service. You are the best!

Reactie van Izakaya Tanuki

Because we have the best customers:)! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

ilanith
11 januari 2021

was erg lekker alleen bij een enkele sushi de avocado wat hard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling en feedback, we nemen dit mee in onze verbetering:)! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

Maria Nijhout
9 januari 2021

Beste nigiri van Amsterdam!

Reactie van Izakaya Tanuki

Wat een compliment, dank je wel! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

Fernando
9 januari 2021
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

Mellie
8 januari 2021

Zoals altijd heerlijk schatjes zalm genomen en sushi word altijd lief ontvangen jullie zijn toppers zelfs in de de tijd dikke kus mel

Reactie van Izakaya Tanuki

Super lief, dank je wel! Hopelijk tot snel weer:)! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

susanne
7 januari 2021

heerlijk en snel ! aanrader

Reactie van Izakaya Tanuki

Dank je wel! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

Fiolet
6 januari 2021

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Fijn om te lezen:) bedankt! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

N. Tulp
5 januari 2021

Was wederom heel lekker en snel bezorgd

Reactie van Izakaya Tanuki

Fijn om te lezen dat alles heeft gesmaakt :) bedankt voor de bestelling! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

S.
3 januari 2020

Perfect! Op tijd en lekker! Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de fijne review en bestelling :)! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

Petra
31 december 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

Paul
24 december 2020

Uitstekende kwaliteit! Iets duurder dan veel andere (Japanse)restaurants maat dan krijg je wel goed eten!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling en review! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

Wilko
20 december 2020

Snelle levering Kwaliteit eten was goed Wel wat prijzig

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & review! Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Marisa
19 december 2020

Prima kwaliteit sushi en goede prijs kwaliteit verhouding. De warme gerechten zoals de skewers vonden wij iets minder van smaak en vooral vrij zoutig. Verder netjes verzorgd afgeleverd.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor jullie bestelling en feedback, we nemen dit mee in onze verbetering. Fijn dat de sushi heeft gesmaakt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

David
12 december 2020

Op aangegeven tijd bezorgd, maar rijst vergeten bij 1 menuset gerecht

Reactie van Izakaya Tanuki

Beste David, Bedankt voor je bestelling & review! We sturen je nog even een apart mailtje toe. Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Dirks
12 december 2020

Ben heel tevreden. Uitstekend eten, bestelling heel op tijd. Dank!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & fijne review :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

An
11 december 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling &5 sterren! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Totaroflo
9 december 2020

Lekker hoor! Als altijd heerlijk, ook in de afhaal al mis ik het restaurant wel :-) Kreeg wel de indruk dat de prijzen omhoog waren? De rekening leek hoger dan gewend (en dan met drank)

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & review, wij missen onze klanten in het restaurant ook enorm! Hopelijk mogen we jullie snel weer verwelkomen :) Groetjes, Team IZakaya Tanuki Gelderlandplein

Adan
8 december 2020

Always fresh and tasty.

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order & review :)! Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Eric
6 december 2020

Lekkere, bijzondere spiesjes

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling en fijn dat de kushiyaki heeft gesmaakt :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Shirley Go
30 november 2020

Alles was gelukkig weer heerlijk en vers. De bestelling staat altijd op tijd klaar.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & fijne review :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

peter
30 november 2020

Tops ready 2 go at pick uptime. Fresh and quality

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order & great review! Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Miriam van Praag
25 november 2020

Goed aangeleverd , maar de sushi vond ik slecht gedraaid restant stukjes vis en veel te koud bewaard dis lang van te voren gemaakt en dus was de nori te zacht en niet lekker vers . Wel teveel plastic verpakking te ouderwets in deze tijd . Saaie bakjes met witte rijst zonder wat dan ook ? Tanuki amstelveen is echt beter maar dan ook daar eten zo fijn .

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Miriam, Bedankt voor je bestelling & feedback. We nemen dit zeker mee in onze verbetering voor de toekomst! Onze zusterlocatie in Amstelveen is ook heel fijn, helemaal mee eens :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Quirien
25 november 2020

Heerlijk!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & 5 sterren :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

amal
24 november 2020

A big disappointment. I have already ordered and even eaten at the restaurant. I was always please with the quality and the freshness except today I have ordered for a celebration the quality was as low as the freshness for the same high price so disappointed that i will never order again

Reactie van Izakaya Tanuki

Dear Amal, We're sorry to see that the experience was not as expected. If you want to give us the specific feedback you can always email us at info@restaurant-tanuki.nl, we will make sure to improve ourselves wherever it's possible. Thank you! Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Johan van de Stadt
22 november 2020

Goed verzorgd, lekker.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Stevanna
22 november 2020

Normaal is het altijd lekker maarWvanavond op ons zalm roll was er insecten dus was het niet mogelijk voor ons om te eten want we nu niet zeker weten hoe sanitair de keuken is. Wij zijn heel erg teleurgesteld!

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Stevanna, Bedankt voor je berichtje. Hier schrikken wij enorm van. Onze keuken wordt elke dag goed schoongemaakt en onze chefs werken altijd zeer hygiënisch. We hopen natuurlijk jullie vertrouwen terug te winnen en sturen daarom per mail een code die je kunt gebruiken voor een gratis Salmon Special Roll. Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Milan van den Houten
21 november 2020

Heerlijk gegeten en snelle bezorging!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling en hopelijk tot snel! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Ky
14 november 2020

Lekker

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

pieter polhuijs
13 november 2020

Ik had lam chops besteld en die waren helemaal verbrand. ik heb ze weggegooid en had toen niet genoeg eten . Echt klote. Als het aan mij lag was de beoordeling nul maar de site accepteert dat niet. Ook waardeloos

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi Pieter, Wat spijtig om te lezen dat de lambsracks niet zijn bevallen, onze excuses hiervoor. We willen het graag oplossen en sturen je een mail met een code die gebruikt kan worden voor 15 euro korting bij de volgende bestelling. Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Mindy
12 november 2020

Heel fijn restaurant. Gezond en lekker. Online besteld en eerder kunnen ophalen.

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor de bestelling én review! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Hans Mulder
12 november 2020

Eten was goed en snel geleverd

Mellie
12 november 2020

Als vanouds kan niet anders zeggen en die ap is perfect bestel nu rechtstreeks alles is duidelijk 😍 verse sushi en me gegrilde zalm was heerlijk nou tot over 2 daagjes weer 😁

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling en fijn om te lezen dat het bestellen makkelijk gaat :)! Tot snel weer! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Fiolet
9 november 2020
Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

bayern11
9 november 2020

perfecte lunch

Reactie van Izakaya Tanuki

Dank je wel! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Ivy
7 november 2020

Delicious foods, friendly employees, highly recommended 👍🏻

Reactie van Izakaya Tanuki

Thank you for your order and lovely review! Team Izakaya Tanuki

Mellie
6 november 2020

Me lieve schatje kwam me eten brengen is altijd goed ondanks alles met carona doen ze hun best met.alles Love you guys spicy tuna girl😁

Reactie van Izakaya Tanuki

Alleen maar liefde! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Slier
6 november 2020

Er is bij een bestelling via internet die wordt afgehaald, geen mogelijkheid om een andere dag/datum in te vullen

Reactie van Izakaya Tanuki

Hi, Bedankt voor je feedback! We gaan even kijken of dit aangepast kan worden, in de tussentijd kan dit ook in het opmerking veld worden ingevuld. Wij zullen er dan rekening mee houden. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Rkia
31 oktober 2020

Ik heb heel vaak bij jullie gegeten of besteld. Dit keer was de rijst ietwat droog terwijl dit normaal gesproken niet zo is. Kan gebeuren. Het eten was alsnog HEERLIJK!

Reactie van Izakaya Tanuki

Bedankt voor je bestelling & feedback, dit nemen we mee in onze verbetering :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Deckers
31 oktober 2020

Meerdere malen in het restaurant gegeten en dat was goed. Nu voor het eerst een bestelling geplaatst en erg teleurgesteld. Sushi was slordig gerold. Meerdere soorten waaronder de omelet maki vielen uit elkaarbij oprapen. De Ebi fried maki was niet krokant. Gemiste kans.