Beoordelingen van Izakaya Tanuki Amsterdam

Recente recensies van Izakaya Tanuki Amsterdam

4 sterren na 17 reviews

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always excellent, best in town. Thank you.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en afgehaald. Het stond klaar en we konden het meteen meenemen zonder te wachten. Verse sashimi en de nigiri paling was heeerlijk!! Ook de gyoza is een aanrader!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Everything was perfect. Fish and Chicken was tender. Would totally recommend it!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

normaal bestel ik altijd bij tanuki amstelveen en ben daar zeer tevreden over. maar vanwege de ramen nu een keer besteld bij tanuki buitenveldert en viel dat even vies tegen! een plastic bak bouillon en een plastic bak met noodles, twee vieze platte stukjes zoete tofu wat meer op gebakken karton leek. de andere variant een half ei en drie halve plakjes ham van de supermarkt!!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect, thanks

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk zoals gewoonlijk!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij wonen 30 min bij het restaurant vandaan maar omdat onze dochter per se Sushi van Tanuki voor haar verjaardag wilde, zijn wij naar A’veen gereden om het te halen. Helaas word het warm eten en de sushi in een zak verpakt. Wij hebben dus warme sushi moeten eten, yuk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed..! ❤️🍤🍣

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling arriveerde zelfs 10 min. eerder. Supersnel, terwijl we net buiten het postcodegebied wonen. Het eten is VERS als altijd. Dankjewel Tanuki. Het is altijd een feest om jullie gerechten te mogen eten!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vis was niet vers. Wellicht dat dat komt door weinig bestellingen gedurende de Corona sluiting, maar desondanks niet acceptabel voor sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent quality and fast service. The food was extremely fresh and delicious. Very satisfied customer as always! Thank you!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet de kwaliteit die ik gewend ben van tanuki. De sushiset kwam zo uit de koeling en voor die prijs verwacht ik een vers bereidde sushiset. Misosoep was wel lekker en de aparte unagimaki ook, maar goed daarvan kon je merken dat deze wel vers gemaakt was. Jammer want ben vaste klant en had tanuki erg gemist

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Paar maanden geleden voor het eerst bij Tanuki gegeten. Verpletterende indruk. Zo blij dat je nu kan afhalen. Dragon sushi roll als favoriet. Als ze weer open zijn ook weer lekker de warme gerechten eten. Kijk er naar uit!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was, zoals gewoonlijk, erg goed!!! Bedankt!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi met grote stukken vis. Vooral de sashimi was erg dik, heerlijk! De Yaki Udon/Fried Udon Noodles vonden we wat tegenvallen. Gewend dat het roergebakken is met meerdere groentes en bijv wat ei, dit leek alleen gekookt te zijn met wat saus erover met alleen maar wortel en wat kool. De Maguro Tataki Nigiri/Nigiri Flamed Tuna was niet beschikbaar, hier werd netjes over gebeld en we mochten een vervanging (Nigiri Maguro/Nigiri Tuna) kiezen en kregen 1 extra Nigiri Salmon erbij (dus geen Tuna maar niet erg). Erg vriendelijke bezorgster.