Beoordelingen van Izakaya Tanuki Amsterdam

Recente recensies van Izakaya Tanuki Amsterdam

5 sterren na 83 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede kwaliteit en keurige snelle levering

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk!!!!!! Mis jullie!!

Reactie van Izakaya Tanuki:Dank je wel, wij missen onze klanten ook. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige kwaliteit en geweldige service. You are the best!

Reactie van Izakaya Tanuki:Because we have the best customers:)! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was erg lekker alleen bij een enkele sushi de avocado wat hard

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor de bestelling en feedback, we nemen dit mee in onze verbetering:)! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste nigiri van Amsterdam!

Reactie van Izakaya Tanuki:Wat een compliment, dank je wel! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk schatjes zalm genomen en sushi word altijd lief ontvangen jullie zijn toppers zelfs in de de tijd dikke kus mel

Reactie van Izakaya Tanuki:Super lief, dank je wel! Hopelijk tot snel weer:)! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en snel ! aanrader

Reactie van Izakaya Tanuki:Dank je wel! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

Reactie van Izakaya Tanuki:Fijn om te lezen:) bedankt! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom heel lekker en snel bezorgd

Reactie van Izakaya Tanuki:Fijn om te lezen dat alles heeft gesmaakt :) bedankt voor de bestelling! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Op tijd en lekker! Dank!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor de fijne review en bestelling :)! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit! Iets duurder dan veel andere (Japanse)restaurants maat dan krijg je wel goed eten!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor de bestelling en review! Groetjes, Tanuki Gelderlandplein

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering Kwaliteit eten was goed Wel wat prijzig

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je bestelling & review! Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit sushi en goede prijs kwaliteit verhouding. De warme gerechten zoals de skewers vonden wij iets minder van smaak en vooral vrij zoutig. Verder netjes verzorgd afgeleverd.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling en feedback, we nemen dit mee in onze verbetering. Fijn dat de sushi heeft gesmaakt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op aangegeven tijd bezorgd, maar rijst vergeten bij 1 menuset gerecht

Reactie van Izakaya Tanuki:Beste David, Bedankt voor je bestelling & review! We sturen je nog even een apart mailtje toe. Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben heel tevreden. Uitstekend eten, bestelling heel op tijd. Dank!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je bestelling & fijne review :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je bestelling &5 sterren! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker hoor! Als altijd heerlijk, ook in de afhaal al mis ik het restaurant wel :-) Kreeg wel de indruk dat de prijzen omhoog waren? De rekening leek hoger dan gewend (en dan met drank)

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je bestelling & review, wij missen onze klanten in het restaurant ook enorm! Hopelijk mogen we jullie snel weer verwelkomen :) Groetjes, Team IZakaya Tanuki Gelderlandplein

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Always fresh and tasty.

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you for your order & review :)! Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere, bijzondere spiesjes

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je bestelling en fijn dat de kushiyaki heeft gesmaakt :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was gelukkig weer heerlijk en vers. De bestelling staat altijd op tijd klaar.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je bestelling & fijne review :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Tops ready 2 go at pick uptime. Fresh and quality

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you for your order & great review! Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed aangeleverd , maar de sushi vond ik slecht gedraaid restant stukjes vis en veel te koud bewaard dis lang van te voren gemaakt en dus was de nori te zacht en niet lekker vers . Wel teveel plastic verpakking te ouderwets in deze tijd . Saaie bakjes met witte rijst zonder wat dan ook ? Tanuki amstelveen is echt beter maar dan ook daar eten zo fijn .

Reactie van Izakaya Tanuki:Hi Miriam, Bedankt voor je bestelling & feedback. We nemen dit zeker mee in onze verbetering voor de toekomst! Onze zusterlocatie in Amstelveen is ook heel fijn, helemaal mee eens :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je bestelling & 5 sterren :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

A big disappointment. I have already ordered and even eaten at the restaurant. I was always please with the quality and the freshness except today I have ordered for a celebration the quality was as low as the freshness for the same high price so disappointed that i will never order again

Reactie van Izakaya Tanuki:Dear Amal, We're sorry to see that the experience was not as expected. If you want to give us the specific feedback you can always email us at info@restaurant-tanuki.nl, we will make sure to improve ourselves wherever it's possible. Thank you! Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd, lekker.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is het altijd lekker maarWvanavond op ons zalm roll was er insecten dus was het niet mogelijk voor ons om te eten want we nu niet zeker weten hoe sanitair de keuken is. Wij zijn heel erg teleurgesteld!

Reactie van Izakaya Tanuki:Hi Stevanna, Bedankt voor je berichtje. Hier schrikken wij enorm van. Onze keuken wordt elke dag goed schoongemaakt en onze chefs werken altijd zeer hygiënisch. We hopen natuurlijk jullie vertrouwen terug te winnen en sturen daarom per mail een code die je kunt gebruiken voor een gratis Salmon Special Roll. Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor de bestelling en hopelijk tot snel! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had lam chops besteld en die waren helemaal verbrand. ik heb ze weggegooid en had toen niet genoeg eten . Echt klote. Als het aan mij lag was de beoordeling nul maar de site accepteert dat niet. Ook waardeloos

Reactie van Izakaya Tanuki:Hi Pieter, Wat spijtig om te lezen dat de lambsracks niet zijn bevallen, onze excuses hiervoor. We willen het graag oplossen en sturen je een mail met een code die gebruikt kan worden voor 15 euro korting bij de volgende bestelling. Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel fijn restaurant. Gezond en lekker. Online besteld en eerder kunnen ophalen.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor de bestelling én review! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en snel geleverd

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds kan niet anders zeggen en die ap is perfect bestel nu rechtstreeks alles is duidelijk 😍 verse sushi en me gegrilde zalm was heerlijk nou tot over 2 daagjes weer 😁

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je bestelling en fijn om te lezen dat het bestellen makkelijk gaat :)! Tot snel weer! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki Gelderlandplein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

perfecte lunch

Reactie van Izakaya Tanuki:Dank je wel! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Delicious foods, friendly employees, highly recommended 👍🏻

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you for your order and lovely review! Team Izakaya Tanuki

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Me lieve schatje kwam me eten brengen is altijd goed ondanks alles met carona doen ze hun best met.alles Love you guys spicy tuna girl😁

Reactie van Izakaya Tanuki:Alleen maar liefde! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Er is bij een bestelling via internet die wordt afgehaald, geen mogelijkheid om een andere dag/datum in te vullen

Reactie van Izakaya Tanuki:Hi, Bedankt voor je feedback! We gaan even kijken of dit aangepast kan worden, in de tussentijd kan dit ook in het opmerking veld worden ingevuld. Wij zullen er dan rekening mee houden. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heel vaak bij jullie gegeten of besteld. Dit keer was de rijst ietwat droog terwijl dit normaal gesproken niet zo is. Kan gebeuren. Het eten was alsnog HEERLIJK!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je bestelling & feedback, dit nemen we mee in onze verbetering :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere malen in het restaurant gegeten en dat was goed. Nu voor het eerst een bestelling geplaatst en erg teleurgesteld. Sushi was slordig gerold. Meerdere soorten waaronder de omelet maki vielen uit elkaarbij oprapen. De Ebi fried maki was niet krokant. Gemiste kans.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling en feedback. Wat spijtig dat de maki niet was zoals ie hoort te zijn. Graag bieden we een maki Ebi fried & maki Tamago aan bij jullie volgende bestelling. Zou u dit in het opmerkingen veld kunnen vermelden zodat onze collega's er rekening mee kunnen houden? U kunt dan verwijzen naar deze reactie. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker, alleen ik had Hotate met Tobiko en Mayo besteld, ik kreeg Hotate met miso, opzicht ook wel lekker, maar is niet wat ik had besteld. Op het briefje op het bakje staat ook Hotate met tobiko en mayo, dus degene die dat had bereid moet ook wel zien dat het verkeerd was wat zij mij hadden gegeven, en dan toch de verkeerde doorgeven.. wel beetje jammer.

Reactie van Izakaya Tanuki:Beste Maikey, bedankt voor je bestelling & feedback. Onze excuses voor de verwisseling van de Hotate no tobiko met Hotate Miso, hierbij bieden we graag een Hotate No Tobiko van het huis aan bij de volgende bestelling. Zou je het kunnen aangeven in het opmerkingenveld? Je kunt dan in het tevens verwijzen naar deze reactie. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en zoals gewoonlijk erg lekker! Zo kan ik thuis, tijdens Corona lekker uit eten! Bart van der Velden

Reactie van Izakaya Tanuki:Hi Bart, dank je wel ! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas was het deze keer van mindere kwaliteit dan voorgaande keren. Hoop dat jullie de kwaliteit hoog kunnen houden

Reactie van Izakaya Tanuki:Hi Shirley, Bedankt voor je bestelling & feedback! We nemen het mee in onze verbetering. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en goede service

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor de bestelling & review :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam 30 minuten later dan vermeld in e-mail

Reactie van Izakaya Tanuki:Hi Elly, Excuses voor de vertraging en bedankt voor de feedback, we proberen om de bestellingen zo snel mogelijk te leveren met behoud van kwaliteit. We zullen hierop letten! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Fresh and tasteful!

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you! Best regards, Team Izakaya Tanuki

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten. Goede service. Snel en compleet thuisbezorgd.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling & review :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Pokébowl van heel Amsterdam.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor het mooie compliment :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Dank je wel! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, geweldige service.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Jullie waren de edamame vergeten :( voor de rest was t super :)

Reactie van Izakaya Tanuki:Hi Anne, Bedankt voor je bestelling & feedback! Excuses, voor de volgende bestelling kun je dit in het opmerkingen veld vermelden, wij zullen het alvast doorgeven aan onze collega's zodat we het goed kunnen maken :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde bestelling gekregen, ik heb hierna gebeld en mij was beloofd dat het juiste geleverd zou worden. De bezorger is nooit komen opdagen

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor de bestelling en review, excuses voor de verlate reactie en dat de bezorging niet goed is gegaan. Zou u ons via een mail kunnen laten weten wat er verkeerd is geleverd? We nemen dan z.s.m. contact met u op. Het e-mailadres is info@restaurant-tanuki.nl. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helemaal top!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team IZakaya Tanuki

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was half uur te laat terwijl ik al vroeg besteld had maar de kwaliteit was erg goed.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je bestelling, excuses voor het wachten, wij nemen dit mee in onze verbetering! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team IZakaya Tanuki

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always excellent, best in town. Thank you.

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you for your order and lovely review! Team Izakaya Tanuki

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en afgehaald. Het stond klaar en we konden het meteen meenemen zonder te wachten. Verse sashimi en de nigiri paling was heeerlijk!! Ook de gyoza is een aanrader!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling en hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Everything was perfect. Fish and Chicken was tender. Would totally recommend it!

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you so much :)! Team Izakaya Tanuki

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

normaal bestel ik altijd bij tanuki amstelveen en ben daar zeer tevreden over. maar vanwege de ramen nu een keer besteld bij tanuki buitenveldert en viel dat even vies tegen! een plastic bak bouillon en een plastic bak met noodles, twee vieze platte stukjes zoete tofu wat meer op gebakken karton leek. de andere variant een half ei en drie halve plakjes ham van de supermarkt!!

Reactie van Izakaya Tanuki:Beste Eva, Bedankt voor je bestelling & feedback. Excuses voor der verlate reactie. wat spijtig om te lezen dat de ramen niet was zoals verwacht. We hebben in de tussentijd een aantal aanpassingen gedaan m.b.t. onze noedelsoepen ter verbetering. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect, thanks

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you! Team Izakaya Tanuki

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk zoals gewoonlijk!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij wonen 30 min bij het restaurant vandaan maar omdat onze dochter per se Sushi van Tanuki voor haar verjaardag wilde, zijn wij naar A’veen gereden om het te halen. Helaas word het warm eten en de sushi in een zak verpakt. Wij hebben dus warme sushi moeten eten, yuk!

Reactie van Izakaya Tanuki:Wat een compliment en wat jammer dat het niet goed was ingepakt. Onze excuses voor het ongemak, we nemen dit mee in onze verbetering. Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed..! ❤️🍤🍣

Reactie van Izakaya Tanuki:Dank je wel

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling arriveerde zelfs 10 min. eerder. Supersnel, terwijl we net buiten het postcodegebied wonen. Het eten is VERS als altijd. Dankjewel Tanuki. Het is altijd een feest om jullie gerechten te mogen eten!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor je geweldige review en klandizie

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vis was niet vers. Wellicht dat dat komt door weinig bestellingen gedurende de Corona sluiting, maar desondanks niet acceptabel voor sushi.

Reactie van Izakaya Tanuki:Beste Leonie, Bedankt voor je bestelling toentertijd en de feedback. Excuses voor de verlate reactie, we nemen altijd alle feedback mee ter verbetering en hopen dat je nog een keer bij ons bestelt :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent quality and fast service. The food was extremely fresh and delicious. Very satisfied customer as always! Thank you!

Reactie van Izakaya Tanuki:Thank you so much :)! Team IZakaya Tanuki

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet de kwaliteit die ik gewend ben van tanuki. De sushiset kwam zo uit de koeling en voor die prijs verwacht ik een vers bereidde sushiset. Misosoep was wel lekker en de aparte unagimaki ook, maar goed daarvan kon je merken dat deze wel vers gemaakt was. Jammer want ben vaste klant en had tanuki erg gemist

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Paar maanden geleden voor het eerst bij Tanuki gegeten. Verpletterende indruk. Zo blij dat je nu kan afhalen. Dragon sushi roll als favoriet. Als ze weer open zijn ook weer lekker de warme gerechten eten. Kijk er naar uit!

Reactie van Izakaya Tanuki:Beste Judith, Bedankt voor jullie bestelling & review. Hopelijk tot snel weer, Team Izakaya Tanuki

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was, zoals gewoonlijk, erg goed!!! Bedankt!

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling & review! Groetjes, Team Izakaya Tanuki

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi met grote stukken vis. Vooral de sashimi was erg dik, heerlijk! De Yaki Udon/Fried Udon Noodles vonden we wat tegenvallen. Gewend dat het roergebakken is met meerdere groentes en bijv wat ei, dit leek alleen gekookt te zijn met wat saus erover met alleen maar wortel en wat kool. De Maguro Tataki Nigiri/Nigiri Flamed Tuna was niet beschikbaar, hier werd netjes over gebeld en we mochten een vervanging (Nigiri Maguro/Nigiri Tuna) kiezen en kregen 1 extra Nigiri Salmon erbij (dus geen Tuna maar niet erg). Erg vriendelijke bezorgster.

Reactie van Izakaya Tanuki:Bedankt voor jullie bestelling en uitgebreide review. Hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Izakaya Tanuki